lørdag 10. mars 2012

skal du...

... lage pizza i kveld?


Da vil jeg komme med et tips jeg prøvde forrige gang jeg lagde pizza.
Det ble den beste pizza`n  jeg noen gang har laget!
Trikset er å forsteke bunnen i ca 10 minutter før fyllet legges på.


(Egg gjør pizzabunnen luftig!)
Etter ca 10 minutter på 225 grader tar jeg ut pizzabunnen og lar
den stå litt på benken før jeg legger på tomatsaus, ost og fyll.
Så steker jeg den videre i ca 10 - 15 minutter (litt etter hvor tykk bunnen er)


Gjett hva vi skal spise i kveld???
NAM!

Photobucket

11 kommentarer:

  1. Uhm... det lyder lækkert.
    Tak for tippet:-)

    Ha´en dejlig dag

    Knus Susi

    SvarSlett
  2. Det var et godt tips! Må prøve det! Vi skal ha pizza i kveld, men det blir en av Remas halvstekte med en god salat til. :) Stilige bakebilder du har tatt! Alltid en glede å besøke bloggen din!

    SvarSlett
  3. Vart so inspirert her at eg trur jammen det vert pizza på oss også i kveld:)Skal prøve din versjon.Takk for tipset!!!
    Skjønne bilder♥
    Klem frå Mette.

    SvarSlett
  4. Ja! Vi har handlet inne til pizza, så TAKK for tips:)

    SvarSlett
  5. Eg trur eg skal laga pizza til middag i morgon :) For då skal me ha ein del gjester til bords når frøkna skal feira seg sjølv og sin ungdommelighet...

    Men jammen skal eg prøva det tipset der - tusen takk, Beate :)

    Klem Eli

    SvarSlett
  6. Hadde ingen planer om pizza i kveld, men nå angrer jeg litt. ;) Høres jo godt ut.
    Kos dere med pizza og lørdagskos.
    Klem fra Hanne Mette

    SvarSlett
  7. Supert tips som jeg skal prøve ut neste gang vi lager pizza her i heimen. Ikveld blir det tacokveld og grønnsaker med dipp.
    Kos dere masse med pizza i kveld!

    PS! Nydelig bilde av den lille prinsessa di et par innlegg lengre ned og bra tips til action-side!!
    Utorlig gøy å leke seg med PS!

    Klem Marie

    SvarSlett
  8. Hei, hei!
    Dette skal eg jammen prøve!
    Pizza er min favoritt og kan for min del stå på bordet både fredag og laurdagskvelden... ;o)
    Veldig fint bilde!!
    Ha ein super pizza kveld!

    SvarSlett
  9. Har erfart det samme som deg:) I tillegg er et tips å ha litt matolje på kjøkkenbenken når du kjevler ut deigen, særlig dersom du skal lage tynn (italiensk bunn). Slipper kliss og deig som henger fast over alt:) Pizza er blandt min favoritt, men i dag ble det hjemmelagd lasagne med parmesan og mozarellaost:)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...