(skål fra rice)
En herlig blanding av friske farger i dagens middag:
Beates WOK
Lyst til å smake?
Du må nok lage din egen... hi,hi...
Men her får du oppskriften hvis du vil prøve.
Sausen jeg bruker til wok er en mager variant. Jeg bruker en pose sjy-saus som base, og med litt mindre vann enn det som står på posen så får den akkurat den konsistensen jeg ønsker! Jeg starter med å surre hvitløk i olje, og så heller jeg sjy-sausen (som jeg har rørt ut på forhånd) oppi sammen med hvitløken. Så tilsetter jeg krydder (chilli pepper, salt og pepper) og soyasaus. Serveres med ris eller nudler. Selv prøver jeg å holde meg unna karber om dagen, så da ble det kun wok på meg... Med så gode ingredienser er faktisk ikke ris noe savn ;)
NAM! Det så skikkelig herlig ut! Takk for oppskrift - den skal prøves
SvarSlettFine bilder!!! Fikk lyst på det med det samme! Bare synd at ungene er "allergisk" mot alt som smaker godt og inneholder andre farger enn pølser og pizza (uten paprika vel og merke!!!) hmpf... :-D
SvarSlettLitt det samme her i huset... Kjedelige greier...
SlettMmmmm....dette så da fortreffelig ut!
SvarSlettJeg styrer også unna de fleste karber, så dette må prøves i heimen her også. Blodsukkervennlig mat passer meg best :-)
Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld :-)
Katrine
Dette skal prøves ut. At det inneholder lite karber er bare et pluss :)
SvarSlettDet så jammen fristende ut. Får ta frem woken igjen en av dagene. Brukte den mye mer før.. Herlige uttrykk på oppskriften.
SvarSlettKlem,Anette
Mmmm, den så veldig god ut!
SvarSlettMå testes:))
Flotte bilder, som alltid ♥
nam, nam,,, såg godt ut!!
SvarSlettIngenting smaker betre enn var suppe på ein kald vinterdag....
klem ib
Sant! Det blir mye suppe her om dagen!
Slett