beatehemsborg

fredag 23. mai 2014

økologisk tøy | cool elsieLoppa har vært så heldig å få teste ut herlig,
økologisk tøy fra Cool Elsie.
Tøff t-skjorte og ballongbukse i myk, økologisk bomull.
Loppa øver til sirkusforestillingen med førskolegruppa i barnehagen!Bukse og jakke i litt tykkere (men fremdeles mykt) stoff.
Dette ble Loppas favoritt!
 
 
 
 
Cool Elsie har klær for barn i alderen 0-10 år. 
Klærne er norskdesignede og
sys i økologiske og GOTS-sertifiserte stoffer. 
Plaggene finnes i masse spreke farger og man kan mikse
og matche som man vil. Prisene er også veldig kjekke!!
 
 
 
ØKOLOGISK BOMULL | GOTS | OEKO-TEX
 
 
Økologisk bomull "Vi har valgt å sy klærne våre i bomull fordi det er behagelig for barn å ha på seg og i tillegg er bomull slitesterkt. Men fordi vanlig bomull sprayes med kjemikalier har Cool Elsie valgt økologisk og GOTS-sertifisert bomull. Økologisk bomull sprayes ikke med kjemiske sprøytemidler eller kunstgjødsel og det gjør at sluttproduktet blir mer holdbart og av høyere kvalitet."

GOTS
 "GOTS-sertifisering innebærer ikke bare att bomullen er økologisk fremstilt, men at alle ledd fra rensing, spinning, veving/strikking, bleking, farging og til etterbehandling er kontrollert og sertifisert. Dessuten har GOTS sosiale kriterier for arbeidere og innpakkingsmaterialer."
OEKO-TEX
"Tekstilene vi bruker i våre klær er Oeko-tex sertifisert.
Det betyr att tekstilen er trygg og er testet før helseskadelige stoffer og er ikke farlige for vår hud. Vi bruker tekstiler mot huden nesten døgnet rundt og vi syns det er godt att å vite at våre klær ikke inneholder gifter som kan være farlige for oss."
 
 
HER kan du følge Cool Elsie på facebook.
 
 
 
 
 
 
Ønsker dere alle en fin-fin helg!!
 
 
 

1 kommentar:

  1. Luketic didn't have to fake Las Vegas replica handbags verisimilitude as he shot on location there -- a logistical complexity in itself when you're dealing with working casinos -- and in Boston, but streamlining and simplifying the hermes replica story for the screen and making the game of blackjack cinematically compelling were among the challenges he faced in bringing replica chanel "21" to the screen.

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...