beatehemsborg

lørdag 12. desember 2009

.:I love dots:.

Jepp, jeg elsker prikker! Særlig i rødt og hvitt. Synes det passer fint på kjøkkenet nå i jula, men mye av det prikkete får stå igjen etter jul også. Vet ikke helt hva det er... men prikker gjør meg rett og slett glad!

Hmmm, det går kanskje litt utover barna (spesielt Loppa?) at jeg er glad i prikker... men bare litt... hi, hi. Her er mammas prikkete Loppe på bursdagen sin.


Photobucket

14 kommentarer:

 1. Sååå fine julekortbildene ble! Å så koselig å se den lange veien fram til det fine bildet til slutt. ;))
  God Prikke-helg!
  mvh Gry

  SvarSlett
 2. Tror ikke Loppa klager over prikkene... hun så rimelig fornøyd ut! klem

  SvarSlett
 3. Veldig enig! kjempekoselig med prikker:) Jeg må styre meg hver jul for å ikke kjøpe rødt/prikkete Green Gate servise. For jeg har det lyseblå med prikker hjemme, og det lysegrønne med prikker på hytten. Tror det kanskje klikker litt for min mann om jeg kjøper det røde:)Men jeg har veldig lyst, for det er som du sier, man blir i godt humør av prikkene!

  Ha en fantastisk helg!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Ja det er kjempekoselig med prikker-det så du vel i innlegget mitt også! Lotta var jo nuuudelig i den kjolen!

  Ha e deilig helg!!

  SvarSlett
 5. Helt enig, passer veldig fint å julepynte med, men ellers også:)
  Kjempesøt lille Lotte i fine kjolen sin:)
  Klem, Lene

  SvarSlett
 6. Einaste gongane det er trasig med prikkar på barn, er når dei har vannkoppar og sånt. Ellers er det berre flott! Skjønn ho der lille Loppa di! :)

  Ha ein flott tredje søndag i advent!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 7. Det låter så gulligt när du skriver "lille Loppa"!:-) Jag tycker också om prickar och gärna i rött/vitt! Ha en fin kväll. Kram Alexandra

  SvarSlett
 8. For en nydelig prikkete Loppe!
  Enig med deg, det er nusselig med prikker :D

  SvarSlett
 9. Synes det er super søtt med prikker. Jeg bruker det en del når deg pakker inn gaver. Det er noe lystig over prikker. Og LilleSnupp er jo bare skjønn da!

  Ha en glad lørdagskveld, Beate!
  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 10. Oh yeh..me like! Veldig søt prikkete loppe:) Har blitt smittet av prikker jeg også(polka hunder/røde hunder) Bærre lekkert! Fortsatt fin helg til deg!Klemmer

  SvarSlett
 11. Prikker er kjempeherlig, man blir faktisk i godt humør av det.
  Det finnes noen prikker i dette huset og,ja, men jeg har desverre ingen loppe jeg kan kle opp i herlige små prikkete kjoler ;o)

  SvarSlett
 12. Jag älskat med prickar, så fint
  Kram Lotta

  SvarSlett
 13. Så skjønn lillemor var med prikker! Skjønner godt at du har dilla! Jeg har rødt julepapir med prikker på, men det er nok det eneste ;)
  klem, Madeleine

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...