beatehemsborg

lørdag 9. januar 2021

Vitaminer for håret...

|| Reklame for Hairlust.no || 


I høst fikk jeg en forespørsel om jeg ville teste ut produkter fra HairLust.

Nå er ikke jeg akkurat kjent for beauty-tips på denne bloggen, så jeg tenkte absolutt nei, nei dette er ikke noe for meg. Meeen så var det noe som trigget nysgjerrigheten min da. Jeg har nemlig slitt litt med håret mitt de siste årene. For det første har det vært livløst og tørt og for det andre og nok det verste: jeg har mistet så utrolig mye hår. Det er sikkert flere grunner til at jeg har mistet mye hår, men den største grunnen er nok at jeg har pga livstilsendring har gått ned en del kilo. Det er jo flott og bra på alle måter, men det er jo ikke kult at håret blir tynnere! Det syntes spesielt godt i midtskillen. Den har de siste åra blitt bredere og bredere.

Så da jeg leste at produktene til HairLust kunne bidra til sunnere og fyldigere hår, så kunne jeg bare ikke la denne sjansen gå fra meg.

Jeg bestilte HairLust Hair Growth Formula Gummies, Hair Growth & Repair Shampoo og Balsam og Hair Growth & Protection Hair Mask fra HairLust.Gummiene har jeg tatt hver morgen og jeg har vasket håret med shampo og balsam to til tre ganger i uka. Hårmasken har jeg brukt ca annen hver uke.

Nå har jeg brukt produktene i et par måneder og jeg er så positivt overrasket! Ja, for jeg var skeptisk til at dette kunne fungere for meg. Den beste endringen er at midtskillen har begynt å fylles igjen. Da jeg var hos frisøren min i sist kunne hun også konstatere at: jo, her kommer det masse nye små hår. Hurra!! Det er jo helt fantastisk. Jeg mister fortsatt masse hår, men det er jo også normalt. Så lenge det kommer nye hår så gjør jo ikke det noe. I tillegg til at disse produktene er med på stimulere hårveksten, så ser håret mitt sunnere og blankere ut også. Det virker ikke like tørt og livløst lenger. Sist jeg var hos frisøren ble håret klippet en del da det har vokst mye i denne perioden. Det er jo også et tegn på at produktene faktisk funker!

Jeg kommer absolutt til å fortsette å bruke produkter fra HairLust. Hvis du er nysgjerrig kan du ta en titt på nettsiden her: HairLust | Nordisk, innovativ hårpleie for menn og kvinner – HairLust Norge (thehairlust.no) Det finnes selvsagt maaange andre produkter der også – og det er for både kvinner og menn!

HairLust har i tillegg en blogg hvor du kan få svar på mange spørsmål du måtte ha. Der kan du blant annet lese mer om hvilke vitaminer for håret som er viktig for å fremme hårvekst.4 kommentarer:

 1. aving a weird issue I cannot seem to be able to subscribe your feed, I'm using google reader by the way.
  Very interesting idea, its all so pretty. I thought I would leave my first comment
  WomaEdoxsdezdidll, qnnaked
  Excelpm 0.1 filter
  hydrogen water machine amazon
  ionic air purifier reviews consumer reports

  SvarSlett
 2. شركة الخالد للخدمات المنزلية افضل شركه تسليك مجاري بالدمام والمنطقة الشرقية متخصصون في تنظيف بيارات وشفط بيارات بالدمام باستخدام افضل الاجهزه الحديثه وبايد خبراء في مجال تسليك مجاري بالدمام والمنطقة الشرقية بأقل الاسعار

  شركة تسليك مجاري بالدمام

  SvarSlett
 3. เราคือเว็บไซต์เกมส์สล็อตอันดับ 1 ของประเทศ SLOT PG ผู้เล่นสามารถเข้าชมเว็บไซต์ของเราได้ทันที แถมยังลงเดิมพันกับเราได้ทุกนาที ตั้งแต่ครั้งแรกที่ฝากเงินจริง เชิญเข้าดู และเลือกเล่นเกมจากแหล่งรวบรวมเกมคุณภาพดี แถมเรายังมีเกมให้ผู้เล่นทุกท่านเลือกมากมาย หลากหลายเกม ไม่ว่าจะเป็นเกมแนวน่ารัก สดใส ให้ความรู้สึกตื่นเต้นเร้าใจก็มีให้เล่นได้เช่นกัน เว็บไซต์เรามีระบบที่ดีรวดเร็วทันใจ ไม่มีค่าบริการ !

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...