tirsdag 2. juni 2009
.:Sjokolade fondant, nam nam:.
Fikk servert verdens beste dessert hos Anette. Fikk snoka til meg oppskriften, og dette ble fort en favoritt i heimen vår...
Sjokolade fondant: 5 stk i store former.
125 g smør
125 g sukker
150 g sjokolade
85 g mel
4 egg
--> smelt smør og sjokolade i vannbad
--> egg og sukker røres sammen
--> tilsett melet og rør lett.
--> tilsett sjokolade og smørmassen og rør godt
Hell røren over i store muffinsformer. Disse hever ikke, så fyll nesten fulle former.
Stekes på 200 grader i ca 10 -12 min.
De skal være rennende i midten, så pass på å ikke steke dem for mye (nesten bedre med litt lite)
Pass på at toppen ser fast ut før du tar dem ut.
Røren kan fryses men den blir da litt " fastere" og tjuktflytende når du tiner den, men smaker like godt! Serveres med melis dryss og gjerne litt friske bær. Nydelig med bringebær!!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Nydelige! Alltid en hit hos mine venner:-)
SvarSlett