beatehemsborg

søndag 23. august 2009

.:Hjemmemekket fotballdrakt:.


Heia Odd!
Kaspers favorittlag er selvfølgelig Odd. Han var så heldig at han fikk original-drakten tidligere. Skjorta kostet 600 kroner! også kommer shortsen i tillegg. Mor fikk sjokk! Reservedrakta tok jeg derfor selv ansvar for. Synes den ble fin jeg. Poden er i allefall fornøyd. Et billigere alternativ, det er helt klart!

Dette trenger du for å lage egen "fotballdrakt"
1 stk hvit t-skjorte (trykket blir finest på hvit bakgrunn) Pris: 60,- på H&M
T-skjorte overføringsark (Brukte 2 stk) 20 kr x 2 = 40,-
pc og skriver

Fremgangsmåte:
1. Kjøp t-skjorte overføringsark (pakke med 10 ark ca 200 kr)
2. Finn bilde av favorittlag/spiller og print det ut på et t-skjorte overføringsark (Husk å endre innstillingene til å gjelde et slikt ark.
3. Skriv ut navn og draktnummer (disse kommer ut speilvendt automatisk)
4. Klipp helt inn til motivet, slik at det blir minst mulig "lim" utenfor.
5. Stryk bilde, navn og nummer på en hvit t-skjorte/genser

Vips, så har man en fotballdrakt til ca 100 kroner (+ det man bruker av blekk...)

Det kaller jeg økonomisk!

6 kommentarer:

 1. Hei hei!Så smart! Veldig fin var den. Skal vaske jeg nå..til visning..Håper det kommer noen i det fine været. Ha en flott søndag!
  Klem klem

  SvarSlett
 2. hei og takk for hilsen!! Her hos deg var det mye fint,har kost meg med mange av innleggene dine nå!! KJøkkenhylla di er så fin og med masse flott inni!! Du.den greengate rya hadde jeg og,skjedde det samme med min ettervask, så jeg leverte den tilbake. Ergelig,for jeg likte den så godt...He n fin søndag!!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for koselig kommentar! Bilder kommer vet du! Får gjort masse nå, når lillemor er i barnehagen og jeg ikke har begynt å jobbe enda!!Klem AK;)

  SvarSlett
 4. ...men så dro mannen på kamp og ble litt ivrig i supporterbutikken....JP

  SvarSlett
 5. Veldig lurt, og det ble jo kjempe fint også!! I helgen startet årets håndball seseong her, så da var det å rote litt inne på arkivet og finne frem alle t-skjorter i small...og de ble gitt til håndball laget til min niese...så har de litt å bytte på...Kan være en ide for fotball og håndball lag, er sikkert mange bedrifter som gledelig gir bort t-skjorter til slikt...med en liten logo på da, men hva gjør det...

  SvarSlett
 6. Hei.
  Første gang jeg besøker deg :o)
  For en koselig blogg!!
  Den kjøkkenhyllem din er noe av det fineste jeg har sett av det slaget!! Er på jakt etter noe lignende selv.. evt en tallerkenhylle..
  Takk for søt hilsen til meg på morgenkvisten.

  Ønsker deg en fin dag! J.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...