beatehemsborg

onsdag 19. august 2009

.:Mitt "nye" skjønne bilde:.


Har snoka litt hos mamma og pappa igjen jeg... Skjønne bildet som heter "ride, ride ranke" henger nå i stua vår. Det er gammelt og litt sjoldete, men det bryr jeg meg ikke om. Det er bare sjarmerende og minner meg på at det er gammelt og har hengt på mange vegger i familien vår før det kom til oss. Det står desverre ikke noe årstall på bildet, det står kun at det trykt ved Alex Vincent´s Kunstforlag. Nydelig er det i allefall

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Koselig at du besøkte bloggen min!
  Såå skjønt bilde ja! Er det ikke fantastisk gøy å finne gamle saker som det!
  Herlig!

  Hilsen Liv som ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. hei
  har søkt på Google og funnet din side. søkte på gamle bilder. Jeg har maken til ditt bilde og et til som heter sov sødt.Fra Alex Vincent`s kunstforlag. Jeg har litt andre rammer på. Kjøpte de selv på loppa for 20 år siden. De har hengt på mitt soverom og nå i stua. Kjempeglad i de to bildene og prøver å finne litt ut hvor gamle de er. Tipper ca 100 år?
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 3. Anne marie johansen02.08.2015, 15:01

  Har samme bilde og ett annet i samme serie.. Sov sødt. Hadde vært interessant å vite mere om disse bildene :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hej, jeg har bildet "Søv södt" og ville meget gerne købe den anden, "Ride, ride Ranke", hvis der er nogen derude som er villig til at sælge.... Hilsen fra Island, Álfheiður.

  SvarSlett
 6. Jeg er interessert i å kjøpe bildet sov sødt. Min mor husker det fra barndommen og skulle så gjerne sett det en gang til. Hun har Ride ride ranke, og mener de hører sammen. Noen som kan hjelpe?

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...