beatehemsborg

fredag 14. august 2009

.:Tenker alternativt etter besøk fra Herjedalskjøkken:.

Skikkelig nedtur etter besøk fra Herjedals-kjøkken. De har geniale løsninger som ville blitt perfekt til vårt kjøkken... men en pris vi desverre ikke kan møte. For å bytte ut alle fronter (til tak), lyslister, 2 nye overskap, sokkelfronter, 1 høyskap, 2 grunne skuffer + plate til benk, sideplate, front foran krydderhylle, demontering, montering på en dag og rydding til 53.000 kr!!!!!
Det er iallefall helt umulig for oss.
Fikk nytt forslag om kun fronter, demontere og rydde selv til 27.400. Det er også for mye med tanke på at vi ikke får de tilleggene vi ønsker oss... (Sukk)

Følte meg litt dust når jeg måtte takke nei, og følte at jeg hadde lurt selger´n hit for ingenting...
Men! På deres hjemmeside fant jeg ikke et eneste priseksempel, så jeg hadde jo ikke peiling på hvor mye slik kjøkkenfornying kostet. Det sa jeg også til selgeren. Kanskje de da får sila ut de som ikke ender opp med å bestille kjøkkenfornying.

Da må mor begynne å tenke alternativt...
- Male eksisterende fronter selv. (grue, grue)
- Kjøpe sittebenk fra ikea
- Kaste/gi bort for å få bedre plass i skapene slik at jeg slett ikke trenger et høyskap...
- Leve med stygge, men hvite hjørnehyller... kan muligens bli fine med noe skjønt fra Greengate...
Pusse, pusse - Male, male


Hva med denne benken i innhogget på kjøkkenet? Under 1000-lappen på Ikea.Gi bort ting til Kenya-butikken!

Kjøpe masse nytt Greengate, og pynte opp i hjørnehyller...

5 kommentarer:

 1. Ja dette var virkelig en STIIIV pris!
  Får jo splitter nytt alt sammen på IKEA eller KVIK til samme prisen jo!
  Skikkelig kjedelig med slike nederlag, man har jo liksom planlagt å sett for seg det hele i lang tid! Kanskje vi må drive med sam-maling av kjøkkenfrontene våre..hihi..

  God Helg!

  SvarSlett
 2. Når vi pusset opp kjøkkenet valgte vi å beholde noen av skapene vi hadde fra før å bare bytte fronter, vi kjøpte ikea kjøkken, har du sjekket om du kan kjøpe dører på ikea? MYE billigere.

  Lykke til.

  SvarSlett
 3. Stod litt dumt så jeg, sjekket om ikea dører passer til dine skap ;)

  SvarSlett
 4. Ellers så er det kanskje et alternativ å få spraymalt frontene? På Industriparken, Selsbakk i Trondheim er det et firma som driver med møbellakkering. Telefon 73936270/93222663. Eller har du malt selv eller funnet annen løsning nå kanskje?

  SvarSlett
 5. Jaja. Alt koster i Norge. Men det som er vesentlig med en fornyelse fra Herjedalskjøkken (jobber ikke i Herjedalskjøkken)eller Tremo kjøkkenfornyelse er at HELE jobben er gjort av de ! ! Det er stor forskjell i å skru skrog, skuffer og montere noe sånt selv! INGEN private kan stå opp mot monteringskvaliteten til en erfaren kjøkkenmontør ! Tenk på alle skjevhetene det er i et hus ! Private er ikke kjøkkenmontører. Men nå vil mange si, å det er så enkelt å montere ett Ikea-kjøkken. Men det er ihvertfall sikkert at de færeste hadde fått resultatet godkjent ved en evnt inspeksjon av en fagmann. Ikea er dyktig i markedsføring, men de fleste kunder vet ikke hva de påtar seg av jobb. Spør en som har gjort det ordentlig. Men som det meste annet, når noe er meget billig, kan da kvaliteten være på topp ? Normalt ikke ! Det vet jo de fleste av oss. Kjenn på vekten av et Ikea skrog kontra for eks et skrog fra Foss Bad. Stor vektforskjell pga at for eks skrogene hos Fossbad er vesentlig bedre.(Jeg jobber ikke hos Foss Bad) De fleste med litt skikkelig kjøkken fra før, har ofte bedre skrogkvalitet enn mange nye kjøkken i dag har. Prispresset i bransjen har gjort det at kvaliteten på nye skrog er gått ned ! Mye mindre spon i de. Vesentlig lettere. Spør også på Ikea hva vekt skuffene er godkjent til. Vesentlig mindre enn mange andre skuffesystemer desverre. Tenk da på hva du laster opp i disse nye moderne brede skuffene. Dette skal gjerne holde godt i ca 20 år ! Hlsen Øivind

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...