beatehemsborg

torsdag 8. oktober 2009

.:B-P-K-L:.

Kasper lurer fælt på hvorfor vi har så mange bokstaver rundt i huset... Skulle likt å si at det er et ledd i hans skrive- og leseopplæring, men da er jeg vel ikke helt ærlig... Jeg har rett og slett fått dilla. Har nå startet samlingen på alles initialer. Og de kan jo ikke være like... Har sett noen rustne, store og herlige noen som jeg ønsker meg. Denne K-en har jeg mekket litt selv. Den kjøpte jeg i furu, også har jeg malt den. Først i en nydelig lyseblå farge som heter SKY, deretter malte jeg over med hvitmaling. Jeg dro av litt hvitmaling langs kantene for å få frem litt av det blå. tilslutt svampet jeg med brun Distress Ink. Det er kanskje ikke så lett å se, men helt nederst på bokstaven har jeg stemplet Kaspers fødselsdato.

Nå skal vi en tur til byen. Mens jeg har støvsuget og vasket har Kasper passet Loppa. Han er jo verdens beste storebror! Nå synes jeg han fortjener en liten premie!

13 kommentarer:

 1. SÅ flott!!!
  Hvor får man tak i sånne fine bokstaver hen da?
  Kos dere i byen, koselig når man har fri!

  ANette

  SvarSlett
 2. Utrolig stilig! Veldig fine fargenyanser og stilig med datoen nederst :) Jeg har også dilla på bokstaver. Liker forresten at dere skriver Kasper med K, det er fint :)

  Kos dere på bytur! Klem

  SvarSlett
 3. Så koslig med fødselsdatoen på:) Har så lyst på sånne pyntebokstaver selv og, så det skal nok handles inn etterhvert:)

  Takk for serviettholderhjelp, fant den på hjemmesiden til KID. ble så glad når jeg endelig fant sånn jeg har leita etter:)

  klemmer fra karianne

  SvarSlett
 4. Anette: de får du kjøpt på mini-mal selvfølgelig

  SvarSlett
 5. Den likte jeg... spennende med ting som er personlige :-) og det med fødselsdatoen var en kjempeflott ide !

  Vet du leverandøren på de bokstavene?? :-)

  Knip

  SvarSlett
 6. Flott bokstav! Også så flink du var som har laget den selv.
  Klem

  SvarSlett
 7. Den ble fin!
  Lekkert og morsomt med bokstaver i interiøret.
  :-)

  SvarSlett
 8. hei!
  har og litt dilla på bokstaver;)
  ingen nisser ja, det stemmer! jeg liker ikke nisser. og for å være ærlig er jeg ikke så gla i rødt heller. engler og hvitt derimot;););)
  trivelig blogg du har!
  klem bea-cici

  SvarSlett
 9. Så gøy at du har gjort bokstaven personlig!

  Jeg er ikke hekta på bokstaver- enda;)

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 10. Knallfine bokstaver!!!
  Lurt med den selvmalte da....

  SvarSlett
 11. Heisan...så fine bokstaver!

  Syntes det er kjempefint med det stående rundt omkring, har ikke fått skaffet meg noen selv enda.. men det står på ønskelisten:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Så flott!!! nydelig med bokstaver!! jeg elsker de:D har vurdert å gjøre noe av det samme med trebokstaver fra panduro!! bare male og distresse. men har ikke kommet så langt enda:P

  SvarSlett
 13. Hei Beate.
  Superflott idè du har kommet med der...Også så dekorativt det ble. Du er superflink.
  Ha en kreativ høst-fredag :-))

  Klemz fra Sissel

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...