beatehemsborg

onsdag 21. oktober 2009

.:Tid for pledd:.En absolutt nødvendighet hjemme hos meg er pledd! I alle varianter! Ull, bomull, fleece og "pels". Kan ikke tenke meg noe bedre enn å krølle meg sammen i sofaen eller i godstolen med et deilig pledd. Her har jeg rullet sammen et par av pleddene mine i en søt kurv fra Kid. Pledd er jo faktisk dekorativt!Som sagt er jeg relativt åpen for ulike typer pledd....så lenge de ikke loer. Da fyker de rett i søppla! Ingen nåde! Jeg grøsser ved synet av fargede små dotter som fyker rundt i stua...

Pleddene blir flittig brukt av hele familien, og de bør tåle en runde eller ti i vaskemaskinen. (Pleddene altså...ungene vaskes foreløbig i dusjen...)

Holdt på å få sjokk da jeg kom hjem med mitt lenge etterlengtede nydelige, hvite og bløte "pelspledd" her om dagen. På vaskelappen står det: "vaskes for hånd" - Særlig! Hånden min skal kun brukes til å putte teppet inn i vaskemaskinen! Da får det heller avgå med døden den dagen jeg må kjøpe ny vaskemaskin fordi den er full av fuskepels...


ønsker dere alle en god dag!

p.s krangler veldig med art medium om dagen... noen som har noen gode tips???
Photobucket

18 kommentarer:

 1. Helt enig med deg, pledd MÅ man ha;) Ååå det som ikke går i vaskemaskinen det er ikke værdt å ha hihi...

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. hehe så sant så sant! Det som ikke kan vaskes i vaskemaskin/oppvaskmaskin vil ikke jeg ha :p

  Pledd er livsviktig!! Mannen er av den varme typen som ikke orker genser engang, men poden er helt enig med sin mor i at ingenting slår et mykt og godt pledd! Han starter hver dag med en kosestund i pledd forran en tegnefilm mens jeg står i dusjen ;)

  Ha en varm og lun dag! Klem fra Idun :)

  SvarSlett
 3. Hehe:)Herlig innlegg:)Er så enig med deg::Min mor blir alltid like strssa av meg,da eg puttar det aller meste i vaskemaskina!Hipp hurra for pledd og vaskemaskina:)
  Ønsker deg ein fine dag:)

  SvarSlett
 4. Hahaha:) Jeg trekker på smilebåndet som alltid her inne! Har samme innstilling til håndvask som deg og har med det oppdaget at det faktisk er MYE som tåle opptil flere runder i maskinen tross at annet står på merkelappen! Er også avhengig av pledd og har de litt her og der i huset... kanskje jeg skal samle de jeg også i min kjære loppisdukkevogn...hmmm... Er VELDIG misunnelig på murveggen din - den var LEKKER!

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 5. Helt enig Snuppa :-) Pledd er en livsnødvendighet!! Det beste med høsten er jo å krølle seg opp i sofaen under pleddet og å tenne stearinlys rundt om i huset.ehh når jeg tenker meg om ligger jeg egentlig krølla under pleddet uansett årstid!! ja ja men deilig er det iallefall :-) Veldig skjønn den kurven du hadde kjøpt da..Kommer innom å henter muffinsformene en dag ja..Er i Tyskalnd i helgen men kanskje jeg rekker det før det..

  Ha en strålende dag og nyt de siste ukene av permisjonen.

  Klem

  SvarSlett
 6. Pledd er et must - året rundt - hos meg også. Hihi, vaskes for hånd hadde nok ikke gått helt hjem hos meg heller :) Kos deg i sofakroken med pleddene og ha en fiiin dag videre! Klem

  SvarSlett
 7. Ja, pledd er virkelig livsviktig på denne tiden av året! Så flotte bilder du viser!
  Ønsker deg en fin onsdag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 8. Så da er pleddet i hus. Tror jeg vet hvilket pledd du mener for jeg har samme slaget...Det tar jeg på ullvugga i vaskemaskin. Fint som bare tusan det asså:-))
  Kos med stearinlys også da...Elsker høsten jeg asså:-))
  Ha en hærlig onsdag:-))

  Klemz Sissel.

  SvarSlett
 9. Deilig med pleddtid! :) hvor er den herlige kurven fra?

  SvarSlett
 10. Katrine: den er fra Kid.

  SvarSlett
 11. ÅÅÅ det var nydelige høstbilder:-)
  Veldig fin den murveggen:-)
  Det som vaskes for hånd er uaktuelt, ingen gjør vel det med et helt pledd uansett, må ta lang til å tørke værtfall hehe..
  Ha en fin dag:-) klem Stine

  SvarSlett
 12. Nydelige og lune bilder. Jeg elsker pledd!!! Ønsker deg en god dag!:)

  SvarSlett
 13. Vasker mye som skal håndvaskes i ullprogrammet på makinen - går stortsett bra :-) Ha en fin kveld me familien Klem Vibeke

  SvarSlett
 14. Å ja...pledd må vi ha på denne årstiden!
  Har lagt frem pledd i alle kroker jeg nå...

  Koselige bilder med kurv og lys:)) Klem

  SvarSlett
 15. Hejsan! Å tack för kommentaren hos mig, å jag säger det samma..mysig blogg du har!
  Är oxå en "plädoman", både dekorativt å ysigt värmande!!;-)
  Kram Nettan

  SvarSlett
 16. Åh ja....pleddene er i flittig bruk nå utover!!!
  Kurven fra Kid var så fin....må visst ha meg en tur der r jo salg også nå:o)
  Og det som ikke kan vaskes i maskin....ja det blir liggende lenge her!!

  ha en fin kveld:o)

  SvarSlett
 17. Kjempe fine bilder:o)
  Du må ikke finne på å male den flotte veggen....

  klem

  SvarSlett
 18. hehe.. morsom du er! Jeg elsker pledd selv, og de gjorde seg jammen i meg som pynt ja!! Lever under et pledd stort sett hele vinterhalvåret:P Godt at det er flere som meg og som vakser alt som er i maskinen. Bortsett fra barn og hund selvfølgelig:P mannen får stort sett unnslippe han også:P Ha en flott dag!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...