beatehemsborg

torsdag 22. oktober 2009

.:Torsdagsklubben:.Torsdag er en skikkelig Æsj-dag her i huset. Da er det nemlig rengjøring, og det synes jeg er skikkelig kjedelig... For de som har lest tidligere innlegg av meg har kanskje fått med seg at jeg har innført en vaske-premie til meg selv. Den mottar jeg overraskende fra meg selv etter endt rengjøring. I dag fikk jeg ingen ting! Jeg synes nemlig at jeg hadde fått nok ting og tang denne uka! (som jeg allerede har tatt i bruk...) Har du hørt? Strenge dama! Nå er jeg faktisk ferdig med rengjøringen og endte med å ommøblere litt stasj for å få litt premie-følelse. Det funket sånn passe...


Klubbmedlemmene...

Nå nærmer permisjonen seg slutten... Snart blir jeg karriere-kvinne igjen. Dagene blir hektiske og travle. Men en ting er sikkert: jeg skal IKKE bruke min fritid på å gjøre rent! Fritiden skal nytes sammen med familien og torsdagsklubben oppheves! Har snust litt rundt på vaskehjelp, men det er ikke så enkelt å få tak i noen. Jeg fikk forresten inn en søknad her om dagen... Det er lenge siden jeg har skrevet jobbsøknad...så mye har vel kanskje forandret seg...mulig det er vanlig å sende med bilde...Han virker veldig nøye og grundig... Det liker jeg. Lurer på hva slags såpe han bruker... Den skummer jo veldig! Vet han at han ikke skal bruke så masse vann når han skal vaske parketten min tro?
Det ser ut som om han har jobbet mye med fysisk arbeid tidligere og han ser rett og slett sunn ut... Kan jo ikke ha vaskehjelp som stadig er syk! Kanskje han rett og slett er den rette kandidaten... Får diskutere det litt med mannen min...


Har fått flere tilbakemeldinger om at flere savner Jane Hellen shampoen... Jeg synes jo den lukter himmelsk, og var veldig spent på responsen fra min mann... Men, nei... han synes ikke det var noe spesielt annerledes med min hårlukt! Enda han nettopp hadde røsket opp i luktesansen med en real sprut Otrivin!
Jeg våknet i allefall opp meget uthvilt og med en nydelig lukt på hodeputa (er ganske sikker på at jeg har drømt om banan-bugg og ball-gensere i natt) Det rare er at jeg våknet med denne sveisen...
Ønsker alle en strålende dag!
Photobucket

11 kommentarer:

 1. Hihihihi.....hihihihi....ooooohohohoho.... :)

  SvarSlett
 2. :D Kan ikke ha en dårlig dag etter slik lesning... hehehehe...
  Har ikke en kompanjong han vaskehjelpen din eller? Han kan få jobb hos meg nemmlig ;)

  Klem fra Idun

  SvarSlett
 3. Ja, jeg log så godt at jeg ikke klarte å skrive... Nå har jeg samlet meg. Lurte nesten på om du lånt bildet på sveisen fra mitt gamle album. ;)

  Klem fra Oslo

  SvarSlett
 4. Haha, for et morsomt innlegg :) Bra jobba med husvasken! Det må være deilig å ha det overstått, da. Ha en fortsatt fin torsdag - snart helg! Nyt den siste permisjonstiden din. Klem

  SvarSlett
 5. Ha-ha:D Heeerlig innlegg!! Vaskehjelp er tingen!! Vi har vaskehjelp hver 14 dag! Det er så deilig å slippe storrengjøringen! Å støvsuge litt og tørke støv en gang i blant er jo helt greit - men det er veldig ok å slippe å skrubbe badekaret osv. Vaskehjelp anbefales! Han som du hadde fått tak i, så jo dessuten mer enn kvalifisert ut til jobben også;)Godt jobba!!

  Ha en fin dag!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg, nå måtte jeg le :)
  Jeg ble litt skuffa over at du ikke innvilget deg en liten overraskelse etter vasken i dag, håper det ikke blir en vane :) Lykke til med å finne en sterk og sprek vaskehjelp!!
  Kjersti

  SvarSlett
 7. Hihi!! Jeg hadde ansatt han på flekken:) Og hvis han har noen kompiser av samme kvalitet, så kan han jo bare komme hit:)Det spørs om mannen er like enig da? :o)

  Jeg har tidligere hatt vaskehjelp i mange år, og det savner jeg virkelig nå!! Men, det er ikke så lett å få tak i....:(

  Lykke til:)
  Ha en flott torsdag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 8. Jeg beklager så mye Beate, men han har fått jobb hos meg..Ikke bare kan han skrubbe gulv, men han er en djevel på å skrubbe rygg også :-)) For ikke å snakke om når han står ved kjelene å lager middag til hele flokken...Så alt håp er nok ute nå ja...Han ble min :-))
  Klemz

  SvarSlett
 9. Vanvittig gøy innlegg!! Torsdagsklubben var en fin oppfinnelse, nå er det lenge siden torsdagsklubben har vært hos meg!!! Motivasjonen på den fronten har lett for å svikte.... Viktigst med familien!! Helt enig!

  Klem Kari

  SvarSlett
 10. hahaha.. du er bare så morsom!!! hehe... Vskehjelpen er desverre allerede opptatt:P Fikk gitt han et bra tilbud, men har en ledig mann om det kan være noe av ønske?? :P Dumt at mannen ikke luktet noe av håret ditt!! Nydelig hårsveis ga det deg hvertfall!!

  Stor klem:D

  SvarSlett
 11. He, he....får du inn en søknad fra denne vaskehjelpen, er det vel bare å ansatte han..fniiiss....

  Tilbake til 80 tallet med denne sveisen ja...Loddefjordpalme ble det kalt her....ha ha ha

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...