beatehemsborg

torsdag 19. november 2009

.:Brunt til jul...:.


Har sett at det har vært mange diskusjoner omkring farger til jul rundt om i bloggene... Det har fått meg til å tenke på hva jeg selv har i julekassene mine. Jeg er ingen glitter-person - jeg har aldri hatt glitter på juletreet engang. Kulene er røde eller i gull. Jeg er glad i rødt til jul og mye av det jeg har i kassene går nok i rødt ja... I tillegg til rødt liker jeg veldig godt brunt. Gjerne sammen med rødt. Jeg har en stor brun linduk og den er nydelig når jeg dekker julebord med vårt hvite servise og røde og bune detaljer. Mange synes nok brunt kan bli dystert til jul... jeg tenker ikke det! Synes det blir en deilig lun stemning.

I den herlige bloggen Vita nyanser har bloggersken stylet med ulike farger til jul. Brunt var ikke en farge hun hadde tenkt å style med... derfor utfordret jeg henne på det! Og det ble såååå fint!

Hvilke farger liker du best? Vil gjerne høre din mening!


Photobucket

19 kommentarer:

 1. Hei,Beate.Jeg hadde faktisk en del brunt til jul i fjor og synes det er fint. Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 2. Hej Beate!

  TACK för din roliga utmaning = ). Jag har fått SÅ mycket positivt för min styling idag = ). Hi,hi...många som kikar in, tack vare den bruna julen!!!

  Kram till dig!
  L-L

  SvarSlett
 3. Hei! Av julekuler på juletreet mitt har jeg for det meste hvitt og sølv.... Det går mye i hvitt og sølv av resten av julepynten pluss noen få ting i brunt natur... F.eks en slik karans og kongler:-) noe jeg har jamret litt om på min blogg...

  Klem Kari

  SvarSlett
 4. Så herlig blogg du har,denne gleder jeg meg til å følge!Jeg har masse brunt til jul,brunt,hvitt og mørkerødt!Det blir lunt med disse flotte jordfargene!
  Ha en trivelig kveld!
  Janne

  SvarSlett
 5. I fjor hadde jeg hvit, rød og sølv:)
  Får se hva det blir i år, men heller nok mot det samme, så slipper jeg å kjøpe så mye nytt...
  Men kan også synes at brunt kan gjøre seg:)
  Klem, Lene

  SvarSlett
 6. Jeg var inne og kikket hos vita nyanser, og de brune bildene var uten tvil de jeg likte best.

  Jeg har vært mest på sort jul de siste årene, med innslag av brunt(!), hvitt og sølv. Slik blir det nok i år også. Noen røde innslag blir det nok og, i form av prikkete sopper etc.

  Anbefaler deg en tur innom bomedbarn.no , der er det -30% på alle varer nå. Ja, jeg måtte bestille. Igjen.
  ;)

  SvarSlett
 7. :) Her er vi foranderlige! Men eg er inne i ein naturperiode, med mykje bruntonar, skinn og kongler. Reknar med at dette blir verande også i jula!I fjor hadde vi kun kvitt, sylv og lin. Det var ei trist jul, fordi vi hadde mista eit ungt familiemedlem. Det var godt å minnest han med ei lys og skimrande jul... Her har også vore kjemperaud jul. Det var også flott. Som du forstår; det er ikkje nokon fasit for meg på julefargar. Men raudt er no jula sin farge!

  Ha ei god novembernatt; og ein signa god fredag! :)

  Bloggklem i natta frå Elin.

  SvarSlett
 8. Så koselig du har begynt alt. Jeg synes brunt er kjempekoselig og lunt. Jeg sto faktisk i en interiørbutikk i dag og vurderte innkjøp av mer brunt. Jeg er i tenkeboksen ennå;) Takk for kjempekoselig hilsen hos meg forresten, blir veldig glad! God nattklem fra Heidi

  SvarSlett
 9. Så mye fint!! Jeg hqr også likt brunt til det røde!! Synes det alltid ble så fint til jul før- og da hadde jeg mye brunt;) Utrolig mye flott du viser nedover her!! Og så flink du er til å lage skilt! Utfordringen tar jeg på strak arm;) Som du skjønner så har ikke dagene mine strekt til å blogge, men skal prøve å ta igjen alt det tapte nå... skal si det skjer mye her i bloggverden!!

  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 10. Brunt er ogg blir min interiørfavoritt! Liker den lune følelsen det brune gir! Så i år har jeg kjøpt nye linduker til hele stuen til jul ;)
  Jeg har brunt som basis, og tilfører rødt og gull til det i julen. Men fra 1-23. desember er stuen lilla og sølvfarget ;)
  Ha en fin helg! Klem fra Idun :)

  SvarSlett
 11. Spennende:-)

  Her går vi for overdådig amerikansk julestemning så da må det røde være tilstede ;-) eller det er hvertfall det M vil.. jeg heller mer mor gammeldags norks julestemning... uannset; mye rødt og brunt ;-)

  Men det aller viktigste for meg er MYE lys, stearinglys i alle krinkler og kroker :-)

  god helg :-)

  SvarSlett
 12. Heisan! Det blir noek mye hvitt, rødt og sølv hos meg. Men jeg er enig at det brune var fint. Rødt og brunt sammen kan være virkelig fint så lenge fargetonene er riktig sammen (det samme gjelder i klær også etter min mening (",) klem vibeke

  SvarSlett
 13. Synes det er veldig koselig med lun stemning, og brunt passer veldig godt med det røde til jul. Ønsker deg en riktig god helg. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 14. Hei Beate,
  Brunt til jul blir lekkert! Jeg er ikke så veldig glad i pynte så mye til jul. Etter at barna ble tennåringer og ikke er så opptatt av nisser og sånt lenger blir det mindre og mindre julete hos oss. MEN, litt er det jo. Liker å pynte med mose, kongler, løk-blomster, kranser i lyng eller kvist og masse levende lys og litt rødt. Ønsker deg en herlig helg:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 15. Jeg synes brunt gjør seg kjempefint sammen med det røde til jul. Men her hos meg må det nok være litt rødt for at julestemningen skal komme :)

  Det ligge ren liten utfordring til deg inne på bloggen min! Håper du tar den.

  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 16. kjempe fint med brunt til jul!!!
  Du jeg lurte litt på om du kunne hjelpe meg med et lite problem...jeg kjøpte en stor dunk art medium for en tid tilbake, men får ikke til å overføre tekst fra utprint....er det et spesiellt slag papir du bruker eller???
  Tuuuusen takk på forhånd!
  God helg!
  Klem!

  SvarSlett
 17. Hei hei, takk for koselig komentar på bloggen min:)
  Du har en kjempefin og inspirerende blogg:)
  Og så lurer jeg på hvordan du har gått frem for å få det til å se ut som det snør på siden?

  SvarSlett
 18. Hei Hannepålandet!
  mener jeg fant effekten her...
  http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html

  Trykk på knappen med "Add Snow Effect to your Blogger Blog"

  mener å huske at den da legger seg automatisk på bloggen din.

  SvarSlett
 19. Brunt är inte så dumt. Ska kolla det.
  Kram Lotta

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...