beatehemsborg

lørdag 14. november 2009


Herlige lørdag! I dag koser jeg meg inne i ruskeværet og pusler litt med skiltene mine. Tror jeg satser på å lage flest "god jul" og "velkommen" skilt til julemessa. Av en eller annen grunn tror jeg de kommer til å selge best... Har også laget noen "Carpe Diem" og "Hope". Jeg vil også gi folk muligheten til å kjøpe "Her bor..." og "...-rom". Dette må selvfølgelig lages i etterkant av messa. Til dette har jeg laget opp skjema der kjøperen skriver ønsket tekst og krysser av for ønsket font. Håper det faller i smak hos folk!Her ligger noen skilt klare til å få oppheng. (denne gjengen er litt mindre enn de første jeg laget. Synes egentlig denne størrelsen er perfekt) De må brushes litt opp, så er de klare! Hva synes du? Er det andre sitat jeg bare MÅ ha? Har laget "God jul" i brunt, rødt og sort. Hva synes du er finest? Tar gjerne i mot tips!!!!

God lørdag til dere alle!

Legger ved Nannas nydelige sang "Buster" i dag også jeg... har fullstendig dilla om dagen... Herlig barndomsminne!


MusicPlaylistRingtones
MySpace Playlist at MixPod.comPhotobucket

13 kommentarer:

 1. Hei Beate. Det er veldig lekre skilt du laget. Jeg må prøve selv en dag. Det er jo bra og annerledes gaver. Har du bestilt art medium på nettet?

  Et forslag til skilt er jo noe i duren "Barnen sover" eller "Ikke bruk ringeklokken". Jeg blir lei folk som kommer å ringer på på kveldstid når barnen sover. Ringeklokken vekker enten barnen eller hunden og hunden bjeffer så sykt at hun hvertfall vekker kidsa titt som tett.

  Så selvsagt i "Noël" nå som vi er i fransk modus i hele Norden... :)

  SvarSlett
 2. Du er produktiv altså! :D

  SvarSlett
 3. Så fina skyltar Beate! Kanske Home sweet home och Amor vincit omnia.?? Ha en fin kväll. Kram alexandra

  SvarSlett
 4. så flink du er da!! skikkelig fint var dette :)
  jeg synes svart tekst er finest men spennende med rødt også.

  Det er nok velkommen og god jul som selger best ja:) det har jeg selv erfaring med.

  klems Lillan

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Dette er noen av de flotteste skilt jeg har sett. Jeg trodde først at de var kjøpt ferdige, så ut som de var i metall. Men, leste i et tidligere innlegg hvordan du har laget dem. Stilig!

  SvarSlett
 6. Vakre alle sammen,Beate!! Hva med noen med Noël på??
  klem og stå på

  SvarSlett
 7. Så fine skilt! Du er kjempeflink!!

  Lykke til på messa-tror du blir å selge masse skilt!

  Klem

  SvarSlett
 8. Hei, Beate! Takk for hyggelig hilsen:) Så flotte skiltene dine blir!! Du er kjempe-flink:)Ja, gjett om jeg koser meg med masse flotte interiørbøker i dag!? Alle var fine faktisk!

  Ha en fortsatt deilig lørdagskveld!

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 9. Fy flate så flink du er assa....Ække missssunnelig i det hele TATT...Joooooo, det er jeg....De var superflotte også så kreativt .....Håper du selger alle skiltene, det har du virkelig fortjent.
  Ha en hærlig lørdag og søndag....
  Juleklemz fra meg....(ja tenk, jeg gir ut juleklemmer jeg nå.. :-)))

  SvarSlett
 10. Hei Beate!
  Tusen takk for hyggelige kommentar:) For noen flotte skilt du har:) Jeg syns Alle var fine,men jeg falt ekstra for god jul med rødt, og velkommen skiltet. Du er flink. Lykke til med salget:)

  SvarSlett
 11. Så fantastisk fine skilt du har laget! Likte veldig godt "god jul" skrevet i rødt! Lykke il på messa og salget!

  SvarSlett
 12. Hei Beate!

  Åh, det var fint å høre igjen Buster! Ble barn igjen....

  Skiltene ble kjempefine. Jeg er veldig glad i fonter som minner om butikkskilt fra 50-tallet... Kommer ikke på noen font-navn akkurat nå, dessverre. Men det er kanskje en litt annen sjanger enn dine skilt??

  -Beate

  SvarSlett
 13. å nydelige skilt, er det mulig å bestille hos deg?:-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...