beatehemsborg

lørdag 9. januar 2010

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har mange interiørdrømmer! Jeg drømmer meg bort i interiørblader, interiørblogger og interiørkataloger... Men jeg har jo beina på bakken, og jeg skjønner selvfølgelig at det er helt urealistisk å kjøpe alt man har lyst på!

Men noen ganger går drømmer i oppfyllelse! Når jeg startet min lille førjuls-bedrift hadde jeg tanker om å bruke det jeg tjente på noe fint til stua. Og faktisk så ble det litt kling i kassa!!! Sammen med penger vi fikk til jul, bidrar det faktisk til at min (eh... vår...) drøm om et stort hvitt skap i stua har blitt virkelighet!!!! LYKKE!

Så i dag reiser jeg til Home and Cottage og kjøper Drømmeskapet! (Får bare håpe at det ikke er alt for lang ventetid...)
18 kommentarer:

 1. Åååå heldig, blir spennende å se , regner med du legger ut bilde her ??!! :P

  SvarSlett
 2. Så gøy! Vi kjøpte skap på H&C for et år siden. Ble levert myyye seiner enn lovet. Veldig irriterende - men det endte med at vi fikk 30% på skapet pga sein levering. Da ble ihvertfall Igimannen fornøyd!
  Gleder meg til å se skapet dere velger.
  Kos deg i dag.
  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Åååå, så moro da!
  Gleder meg til å se skapet du kjøper.
  Skulle vært på H&C jeg også, har ønsket meg en stol leeeenge. Men, jeg må jo holde meg i ro så da får jeg se hva det blir til;)

  Ha en fin lørdag!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 4. Heldigvis kan ingen ta fra oss drømmene våre...Og når vi ken oppfylle noen av drømmene som du gjør med skapet ditt blir vi damene sååå glad.....
  Gleder meg til å se skapet ditt når du får det!!
  kos deg i helga!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 5. Jeg kjenner meg SÅ godt igjen...drømmer meg helt bort i kataloger, blader og blogger... Det er gøy at noen av drømmene kan bli realisert også - gleder meg til å se skapet! :)

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så kjekt!! Gleder meg til å få se det. Gøy når du får solgt ting du lager og ekstra gøy å få bruke pengene på noe man virkelig ønsker seg (og ikke bare regninger..)
  God lørdag!
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 7. Så gøy:) Gleder meg til å se...Ha en fin dag og herlig når drømmer går i oppfyllelse:)

  SvarSlett
 8. Hei. Ja drømmene holder oss i live. Ikke alle går i oppfyllelse, men når noen gjør det, blir vi desto gladere. Flott at du kan kjøpe deg drømmeskapet, og jeg gleder meg til det kommer på bloggen. Lykke til og ha en knakende fin helg.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 9. OI- heldiggrisen- gleder meg til bilde :-)

  Ha en fortsatt fin helg :-)

  klem

  SvarSlett
 10. Hei Beate.

  Det er nesten så jeg kan se for meg skapet uten å ha sett det. Og jeg er veldig spent. Det å kunne realisere en drøm gir motivasjon for å få realisert andre drømmer senere. Det gir rett og slett mersmak. Lykke til.

  Ha en fin helg.

  Klem fra Mona C

  SvarSlett
 11. Åh, et stort, hvitt skap står på ønskelisten min også!!! Synes de er absolutt overalt i interiørmagasinene for tiden! I tillegg har jeg såå lyst på en Jielde-lampe, sukk. Og vi trenger faktisk mer lys i stua, så kaaaaaaaanskje...

  Klemmer!

  SvarSlett
 12. Gøy å bruke litt av pengene du har tjent,veldig enig!! Gleder meg til å se...vi har bestilt et lite skapmet vaskevannsfatskap om du skjønner, i dus grønn og shabby stil...bestilte før jul og kommer ikke før i uke 4-5...leeenge for meg som gleder meg sånn!!
  klem

  SvarSlett
 13. Så kjekt!
  Ekstra morsomt når man har drømt og planlagt leenge :)
  Gleder meg til å se bilder! Home and cottage har så mye fint..! Bare så synd for meg at nærmeste butikk er 9 timer unna... Drømmer om en sisestue derifra :)
  Håper du slipper å vente så lenge på skapet!
  Ha en fin lørdagskveld!
  Klem, Madeleine

  SvarSlett
 14. Hei Beate
  Så spennende, gleder meg til å se skapet… Takker for også for thai – fristelsen, denne skal jeg prøve. Elsker slik mat… Ser at du er på lav-karbo diett! Lurte på om du kunne fortelle meg litt om dette? Eller lage et innlegg om det? Jeg skulle så gjerne ha gått ned 15-20 kg, men sliter litt med å finne det som passer meg. Ble meget imponert over hvor mange kilo du har gått ned på så kort tid!!! Ønsker deg en fortsatt fin helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 15. Så braaaa!! Vel fortjent også, herlig! ;)

  SvarSlett
 16. Härligt! Jag ser fram emot att få se ditt skåp. Ha en fin kväll! Kram alexandra

  SvarSlett
 17. Så morro;o)
  Kling i kassen høres veldig greit ut...
  Gleder meg til og se herligheten:o))

  Du har en super flott blogg, og et veldig koselig hjem!

  Klem Line

  SvarSlett
 18. Hallais! Slagbenken er kjøpt på en lokal butikk her "Monicas interiør" Den er fra Nordal. Ja ville eg ha på kjøkkenet jeg også, men ble seks stoler ist. Fortsatt fin kveld!
  Klems

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...