beatehemsborg

mandag 4. januar 2010

(Nyinnkjøpte bokstaver på en hylle... enn så lenge...)

Nå er jeg snart i mål etter jakten på familiens initialer. Fant den herligste L´en i en svensk nettbutikk som heter Spiti, og i romjulen fikk jeg den i posten. P´en er kjøpt hos Lobelia. K´en er på vei fra en annen nettbutikk. Den perfekte B´en har jeg ikke funnet ennå... Jeg ønsker meg alle initialene i ulike materialer, størrelser og farger... Først når samlingen er komplett kan jeg prøve meg på planen jeg har tenkt ut...

Hva med deg? Er du som meg, og har huset fullt av bokstaver og tall?

Photobucket

16 kommentarer:

 1. Heia Beate! :) Her har eg mine sjablongar som eg kjøpte hos A mouse in a house, og eg er veldig fornøgd! Skal bruke dei til måling på tre og stoff, men er også kjempefine til å skrive ord med til pynt! Våre initialer her i huset er ROSE :) Har planar om å kjøpe inn slik som du, og bruke dei på ein vegg. Men enn så lenge er desse i stål veldig fine.

  Ha ein fiiin kveld! :)
  Klem E.

  SvarSlett
 2. Hei! Tenkte bare å tipse deg om at Miljøgården har fine hvite bokstaver i tre... så du kan jo supplere med en av dem.. hvis alle skal være ulike! :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei Beate,

  Spiti har så masse fint. Jeg tror de fortsatt har butikk i Sthlm, men lenge siden jeg var der.

  Liker godt bokstaver og tall, men får helt nojja på alt dilldall som skal støvtorkes og holdes unna små barnehender, så jeg har ikke skaffet meg noen enda. :)

  klem,
  Emma

  SvarSlett
 4. Så fine dem var. Jeg er blitt en stor fan av bokstaver, det har lenge vært bare tekster. Koselig med initialene til familien.
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Så fine!
  jeg har faktisk ingen bokstaver eller tall ;)
  Har flere ganger tenkt å kjøpe en G til vindfanget (etternavn på G...) men det har blitt med tanken.
  Gleder meg til å se prosjektet ditt :)
  Klem, Madeleine

  SvarSlett
 6. Jeg leiter også etter familiens initialer, har foreløpig bare min egen... Dine bokstaver var jo bare nydelige! Jeg vil også ha dem forskjellige (og så vil jeg ikke betale for mye for dem...) Ellers er det bokstaver, ord og tekster her og der i huset vårt. Jeg har skrevet med overføringsbokstaver på dører, vegger og et vindu (!), men det er ikke så lett å fotografere bra, for det er litt smått. Men jeg må finne en måte å blogge det på ;-)

  SvarSlett
 7. Jeg falt sånn for alle de fine greengate sakene på den flotte hylla di. Jeg har bare gg-serviset i rødt og hvitt framme nå. Gleder meg til å ta fram vårens saker etterhvert. Så nydelige de bokstavene dine var også. Virkelig inspirerende!

  SvarSlett
 8. Åh superfine! Vi har bokstaver i hele huset vi...har dilla:) Ønsker deg en fortsatt fin kveld...
  De putene i forrige innlegg var bærre lekre!

  Klem til deg:)

  SvarSlett
 9. Så flotte bokstaver, Beate! Spitit i Stockolm er en av mine favorittbutikker! Jeg var der i sommer og kjøpte flere rustne bokstaver:) ... så jeg har noen jeg også, ja;)

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 10. Kult bilde!♥ Bokstaver i ulikt materiale og størrelser blir sikkert superstilig! Gleder meg til å se videre! Klem H

  SvarSlett
 11. Töft bilde- her blir det bare mer og mer bokstaver rundt omkring.. håper jeg ikke blir lei ;-)

  Gleder meg til å se planen i action :-)

  Ha en vakker dag:-)

  SvarSlett
 12. Så nydelige bokstaver og flott bilde! Jeg gleder meg til å se hva planen din med dem er! :)
  Jeg har ingen bokstaver eller tekster enda, men har planer om et par tekster (skal legge de ut på bloggen når de er på plass) - og så ønsker jeg meg noen bokstaver...det har foreløpig blitt bare med tanken...

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, forresten. Det setter jeg pris på!

  Klem

  SvarSlett
 13. Godt nyttår!!! Ønsker deg alt godt for det nye året! Så stilige bokstaver da!!!!

  SvarSlett
 14. Hejsan Beate! Jajjamän! :-) Jag gillar både siffror och ord och bokstäver runt mig. Letar just nu efter vita.Det blir spännande att se vad du ska göra med dina. Kram alexandra

  SvarSlett
 15. Jeg har både tall og bokstaver i forskjellige utførelser jeg også, syns det er tøft og så gjør de seg godt sammen med andre ting på vegger, hyller og bord. Lurer på hva det er du har tenkt å gjøre når du har komplett samling...?
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...