beatehemsborg

lørdag 20. februar 2010

(sølvkulene ble igjen i stua etter at jeg ryddet bort jula... de er kjøpt på Live i Skien)

For et vær!! Her blåser det så kraftig at det snør vannrett! Skikkelig innevær med andre ord. Jeg har prøvd meg på litt mer decopage i dag... det er MORO og nå er jeg bare helt hekta!Jeg rotet frem noen julekuler som jeg tryllet litt med!De er nå blitt søte dekor-kuler dekket med servietter. Jeg har brukt to forskjellige servietter - TineK serviett fra Home&Cottage og en annen som er kjøpt på Rema1000.


Jeg tok av den opphengs-dingsen som man kan ha tråd i på kulene. (Man kan selvfølgelig sette de på igjen hvis man ønsker å henge opp kulene...)Det er jo uendelig mange muligheter med decopage! Og tro meg... jeg har tusen ideer om andre ting jeg vil prøve denne teknikken på...Jeg har ikke smørt decopage-lim på utsiden av de ferdige kulene. Jeg er litt redd for at de skal bli blanke og det vil jeg ikke at de skal bli... Jeg får heller være litt forsiktig når jeg tørker støv...Her er noen av serviettene jeg har brukt... På de 4 kulene jeg lagde i dag brukte jeg vel kanskje en halv serviett til sammen. Med andre ord, det er ikke stort som skal til!
De serviettene jeg brukte hadde ganske mange lag, og jeg tok av alle de hvite lagene og sto bare igjen med det kjempetynne laget med mønster på. Jeg rev små biter av servietten og plasserte de på kulen til kulen var dekket.

Photobucket

24 kommentarer:

 1. Alt du tar i blir til gull Beate. Du må ha velsignede hender. Det er ikke alltid det jeg forsøker meg på blir like vellykket for å si det sånn ;DD
  Her i huset er vi i full gang med å tapetsere, og jeg er LYKKELIG :DD...skal legge ut bilder etterhvert.
  Ha en snøfull helg hos dere også, for det ser ut til at brøytebilen kan ha glemt oss i dag ;D

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så enkelt, SÅ LEKKERT!! :D

  SvarSlett
 3. Utrolig flotte kuler! Så kreativt! Jeg trodde først at kulene var kjøpt sånn, da jeg så det første bildet ditt. Lekkert!!

  SvarSlett
 4. Hejsan Beate! Du är så himla kreativ. Jag som älskar det svart/vita blir ju jättesugen men vi får väl se om det blir kulor eller bara inköp av servetter! ;-) Här är det också helt kaos. Vi ser knappt ut av fönstret. Ha en fin dag. Kram alexandra

  SvarSlett
 5. Så flink du både med det ene og andre prosjektet ditt.
  Leser at du stadig blir lettere.. imponerende.
  Sedn gjerne tips..

  God helg
  Marianne

  SvarSlett
 6. God Helg Beate:)

  klem fra Lillan

  SvarSlett
 7. Så flotte de ble! :o) Herlig blogg du har! Det at du ikke ønsker at kulene skal bli så blanke (skjønner jeg veldig godt) så kommer dette ann på type decoupagelakk/lim du kjøper. Det er varianter som heter "silkematt" etc! :o) ...men jeg stemmer for varianten med å ikke være så altfor ivrig med støvkluten- hihi!

  Ønsker deg en herlig helg!

  SvarSlett
 8. Det er skikkelig artig å jobbe med decoupage, og spesielt artig når det blir så lekkert!

  Ønsker deg en god lørdag! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Så stilig!! Du er flink :-)

  Elsker også decopage- er så moro :-) enda bedre ble det når jeg fant en butikk i Wien som BARE selger decopage-papir.. :-) jippi :-)

  Ha en god helg:-)

  klemmer

  SvarSlett
 10. Wow.. du burde begynne å selge slike.. hadd nok slått an! Jeg trodde også som flere andre at de var kjøpt slik :)

  Kjempefine! Og jeg klær i fingrene etter å teste ut selv :)

  Ha en fiiin helg! klem

  SvarSlett
 11. Så utrolig fint det ble, du er jammen kreativ!!

  Ønsker deg en fin lørdagskveld, klem fra meg

  SvarSlett
 12. Så lekkert det vart! Prøvde meg litt på decopage før jul eg og, men det vart absolutt ikkje like vellykka... Men, kanskje eg skulle gje det ein sjanse til... Det finnes forresten decopage-lakk som skal være matt, så det kan kanskje vera ein mulighet til å få lakka dei på utsida også utan at dei vert så blanke.
  Koseleg blogg du har forresten, kjem nok absolutt til å titte innom igjen her :-) Er ganske ny i bloggerverden, men gøy å sjå kor masse fint som presenteres her ute...
  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 13. Du er så kreativ Beate:)
  Hvitt og svart er en flott kombinasjon.
  Ha en fortsatt fin lørdag!

  SvarSlett
 14. Hei Beate.

  Du fornekter deg ikke. Jeg er imponert. Du er det nærmeste jeg kommer trollkone som gjør gråsten om til gull. Skulle vært kremmer du...

  Ha en fin helg i kreativitetens tegn.

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett
 15. WOW!!!!!!! Helt utrolig lekkert! Du er så kreativ du:) Herlig!

  Klem og god helg:)

  SvarSlett
 16. Veldig fine ble de. Fortsett. Jeg følger med :)

  SvarSlett
 17. Så utrolig genialt!! Kjempe kreativ du!!

  SvarSlett
 18. Så utoplig kult!!! Ja,...nå skjønte jeg ditt hihi... vi har også de serviettene her og..hihi! De er jo så fine og det var jo genialt å få dem til å synes og vare litt lenger på denne måten. Du er utrolig kreativ! Håper kvelden din blir fin, Beate!:) KLem Heidi

  SvarSlett
 19. Hei.
  Det ble utrolig kult. Jeg oppdaget også at decoupage kunne brukes til mye artig for en liten stund siden. Mest fornøyd ble jeg med kubbelys som jeg kledde med sidene fra gamle Allers Familie Journal fra ca 1930. Vi pusser opp gammelt hus og fant kilovis med gamle aviser etc i veggene. Blir artig å sette frem når huset blir ferdig... Har bilder av det på bloggen min;-) Ta en titt om du har tid* God lørdagskveld..

  SvarSlett
 20. Men åh så bedårande kulor du har gjort, vad duktig du är!!:-)

  Hoppas du har haft en underbar lördagkväll!

  Kram Sofia

  SvarSlett
 21. Så nydelige de kulene dine ble! :) Kanskje en ide til påske også det der... med litt påskete motiver..
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 22. For en super ide! Og så flott det ble!
  Endelig har snøstormen gitt seg! Håper det ikke kommer noe mer nå!
  Ha en finfin søndag!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 23. Heii!

  Så flott og inspirerende blogg du har. Kjempe fin og jeg elsker stilen din!
  Jeg legger deg til i blogglisten min jeg, for her vil jeg tilbake :-)

  Og ang rockering, så kunne ikke jeg heller rocke. Det har jeg ALDRI kunnet, men denne med vekter gjør det veldig enkelt. Selv en liten kløne som meg klarer :-)

  Har en good søndag!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...