beatehemsborg

fredag 2. april 2010

.:ikke bare lett...:.... når ting skal opp på veggene etter oppussing!
Mannen har gjort en kjempejobb, og nå er stua ferdig malt. Vi har brukt egghvit, glansgrad 40 - på vegger, karmer og tak. Synes det er kjempelekkert når alt er likt!


Nå står alt av bilder og hyller langs gulvet... Gardinene er pakket vekk og siden vi ikke har noe innsyn stresser jeg ikke med de heller...Foreløpig er det ikke et eneste lite skruehull på veggene, og det er nesten litt skummelt å henge opp ting!

Er litt usikker på hva som skal opp igjen og hvordan... Kanskje en bildevegg med ulike rammer på veggen mellom vinduene???

Noen TIPS kanskje??

Det eneste som har kommet opp er døra som henger over salongen. Den er safe!Døra har hengt inne siden i høst og har vridd seg litt og det er dukket opp noen sprekker. Men det gjør ingenting. Den er fremdeles stuas smykke synes jeg!


Photobucket

25 kommentarer:

 1. Kjempefin blogg du har!

  Masse herlig inspirasjon, jeg legger meg gjerne til som følger hos deg!

  Har lagt ut en liten giveaway hos meg. Veldig hyggelig hvis du har lyst til å komme en tur innom.

  Ha en fortsatt fin påske!

  :-)

  SvarSlett
 2. Så flott det er blitt Beate. Alltid spennende å henge ting på plass igjen. Og man vil jo helst ha så få hull i veggen som mulig. Noen ganger kan det være greit å nyte synet av en naken vegg noen dager:-). Dere finner nok ut av det skal du se..LYKKE TIL..

  SvarSlett
 3. Kjempefint ble det!! Vi har også bestemt oss for eggehvitt på vegger, karmer og tak i det nye huset vårt. Har vert litt usikker på om det ble for likt og for mye hvitt, men ser jo nå at det ble veldig fint:) Lykke til med å henge opp på veggene. Ikke enkelt det der. Blir nok fint med en liten bildevegg!!

  SvarSlett
 4. Hei.

  Så koselig frokostinnlegg under her. Herlig dekket frokostbord. Pannekaker ja. Hvorfor ikke? Mine elsker pannekaker. Men i morgen blir det bacon etter en tur på Nordby i dag. Fy flate så mye mennesker...

  5 år etter oppussing av stua har jeg fortsatt et par vegger som mangler bilder e.l. Kvier meg for å lage hull i veggen.

  Jeg tror det kan bli fint med et bildearrangement (der har du meg...) mellom vinduene. Du har sikkert mye fint som kan henges opp. Eller hva med en hvit hylle i samme stil som skapet ditt? Mange muligheter og jeg er sikker på at du finner noe som er "ditt".

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett
 5. For et flott smykke ja! :)
  Så fint du har det hos deg!

  God påske!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 6. Stua ble nydelig ♥ Kjenner meg godt igjen ang det å henge opp ting eller bilder på veggene. Har selv ikke fått opp noen ting ennå!!! Og det er nå 2 år siden stua ble ferdig, ja i alle fall nesten. Har igjen å sette inn en peis og lister da! Syns det også er deilig å ha det slik også på en måte, jeg må lissom ”bo” meg inn… hehe.. Ha en fortsatt fin påske, klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Husker hvor skummelt jeg synes det var når jeg malte hjemme hos meg, men derimot huset mitt har aldri vært no særlig perfekt (det er sprekker overalt) så det var ikke SÅ skummelt når jeg først startet å hammre. Viktig med god planlegging da. :D

  Ha en fin påske. Klem Madelen

  SvarSlett
 8. Hei og takk for hyggelig kommentar.
  Likte godt bloggen din og har lagt meg til som følger. Fortsatt god påske.

  Mvh
  Bente

  SvarSlett
 9. God kveld, hihi, litt seint, men er nå jeg er i mitt ess..Takk for kommentar hos meg, alltid koselig. Synes det har blitt kjempe fint, og nydelig fargevalg. Hull i vegger er alltid skummelt, mannen min blir helt svett når han får med seg at noe ska opp på veggene, hihi..klems

  SvarSlett
 10. SÅ lekkert det har blitt i stua di,Beate!! Ikke lett å henge opp ting igjen,det skjønner jeg...
  klem

  SvarSlett
 11. Utrolig fint!
  Og døren er bare en skatt - jeg er kjempemisunnelig!
  Har ingen tips når det gjelder å henge opp - er veldig glad i bildevegger da - med en variasjon av fotobilder, ordtak og tomme rammer, kanskje en bokstav eller to også :)

  klem fra Ida

  SvarSlett
 12. Hei hei :)

  Kjempekoselig at du har vært inne på bloggen min og tittet :) Det er faktisk min første give-away, og det er jo litt stas når folk vil være med i trekningen :)

  Håper du får en deilig påskeferie!

  Klemmer fra LiljeHvit :o)

  SvarSlett
 13. Hej vännen.
  kikar in för att önska dig en glad påsk.
  Stor kram Lina

  SvarSlett
 14. SÅ fint det har blitt!! ;) Det er litt skummelt med de første tingene som skal opp..... men det blir sikkert veldig fint med bilder i forskjellige rammer! Jeg har en familievegg i stuen min, og er veldig fornøyd med det!

  Tusen takk for tips om 3 kolonner! Jeg fikk det til ;) ;) Gjenstår bare noen justeringer! takk takk ;)
  Klem

  SvarSlett
 15. Så fin blogg du har!! Koselig... mange fine interiørdetaljer å se! Og koselige barn;-)
  Ha en fin påske videre
  Kristin

  SvarSlett
 16. hei på morgenen.
  åå så flinke dere har værtså lekkert.
  ja skjønner godt det er skummelt å henge opp på ny vegg.
  ønsker deg en herlig påske aften.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 17. ÅH, alltid lika fiiiint här inne = )!!!

  Ha en bra påskafton & G L A D P Å S K!
  L-L

  SvarSlett
 18. Hei igjen du.... Jeg sliter med å få endret "lagt inn av...antall Kommentarer" under hvert innlegg...Har en skygge der jeg skulle tatt bort! Hjelp!!

  klem

  SvarSlett
 19. Så utrolig fint dere har det!!:)

  SvarSlett
 20. Ja det erlitt skummelt å lage hull i nyoppussede vegger. Lekkert ble det hos deg. Ta deg god tid med opphengingen. Ønsker deg en fin påskeaften

  SvarSlett
 21. å blir spennende og se hva som kommer opp igjen på veggene dine :0)
  ..bildet ditt til NIB`s påskeutfordring var bare så nydelig - en innertier!
  ..ha en fin påskeaften.
  moaklem

  SvarSlett
 22. Ååå..så lyst og fint det er blitt hos deg!!!
  Blir sikkert kjempefint med bildevegg mellom vinduene!! Ser også ut som du har god plass til bilder ved siden av det nye skapet ditt..Gleder meg til å se resultatet, er sikker på at dette blir veldig bra, for du er flink!!
  Ha en fortsatt fin påske!
  Klem Anita

  SvarSlett
 23. Så flott det ble.. er det ikke deilig med alt nymalt og flott?? Skjønner godt at du synes det er litt skummelt å begynne å henge opp ting igjen Men du er jo så god så det klarer du nok bra.
  Klem Marianne

  SvarSlett
 24. Kjenner til det der med å henge opp på heilt nyoppussa vegger. Må liksom vere heilt sikker! Men det er jo ikkje verre enn å flikke litt om du skulle angre deg;) Du har vel litt malingsrester igjen? Det vart vedlig fint med same kvitfargen på alt. Nydeleg heilhet:) Digger vitrineskapet ditt!
  Påskeklem:)

  SvarSlett
 25. hei Beate. det blir så bra så. Jeg er veldig glad i mine "galleri hyller" ;)

  mini-mal mette

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...