beatehemsborg

mandag 15. november 2010


(ny favoritt- tunika fra soyaconsept, kjøpt på Rafinique)
Jepp, det er meg gitt!
Jeg prøver meg stadig på noe mer fargerikt, men det er liksom ikke helt meg.
Jeg ender neste alltid på sorte altså. (til nød med et knæsjt skjerf...)I forrige uke var jeg på på et foredrag hvor foredragsholder klaget over hvor grå vi var. Hun trodde barnehagefolk var mer fargesprakende...
vi som er så kreative liksom...?
Men det er vel ikke bare klærne som avgjør hvem vi er - er det vel???
Jeg digger jo farger i interiøret, både pasteller og knallfarger!
Men klærne mine bærer nok ikke preg av dette...

Hva med deg? Bruker du mye sort eller liker du farger?

Photobucket

7 kommentarer:

 1. Er nok som deg;) Jeg bruker MYE sort og grått, og sper på med farger som petroleumsblå, brunt, pudderrosa ... og litt lilla.

  KLEM:)

  SvarSlett
 2. Jeg synes sort er flot og elegant, men jeg elsker farver. Jeg har tøj med masser af tjubang farver. Jeg køber mærkevaretøj og kobinere det med genbrugstøj. Jeg køber også billigt tøj i supermarkedet og blander det med alt det andet. Og der er altid masser af farver på, jeg kan nemlig godt lide at blive lagt mærke til ( i alt ubeskedenhed:)
  By MARIANNE

  SvarSlett
 3. Jeg jobber som Retail Manager på Mac Cosmetics i Trondheim, og våre klær skal være svarte. I tillegg elsker jeg klær i den fargen privat også, så det blir absolutt mye mørke klær ja :) Lekkert det. Elsker bloggen din og kommer til å skrive om den på min. Den beste av alle jeg følger faktisk!! Ha en strålende kveld! Hilsen Gunn Berit gunnberit.blogg.no

  SvarSlett
 4. Hei.

  Farger kommer og går. Bruker mest farger på sommeren, særlig pasteller. På høsten og vinteren går det mest i sort og grått med mørkere farger som tilbehør. Men det har nok med årstiden å gjøre. Til jul er det sort og rødt eller sort og lilla.

  Den sorte dame? Ja, både du og båten til Sabeltann... Hehe...

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke så glad i svart. Men, jordfarger går det mye av nå om vinteren. Ellers bruker jeg lilla, rødt og mosegrønt. :) Men, selvsagt har jeg også noe i svart.

  SvarSlett
 6. Har nesten ikke svart...:-)Hva bruker jeg egentlig?? Går i skjørt,kjoler,knestrømper og sjal...de fleste andre farger enn sort!! den tunikaen ser knallfin ut!!
  klem♥

  SvarSlett
 7. Sort er flott, men jeg bruker det heller lite, det blir så hardt til meg. Jeg liker lyse farger -grå, hvit,sand, pudder/gammelrosa. Eller mørkeblå. Hvis jeg bruker sort er det som oftest til pent - en fin topp eller kjole.

  Klem Kristine

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...