God morgen!
I går ble det jammen litt baking!
En klar favoritt her i huset: Sandnøtter.
Gode og veldig enkle å lage.
Kjekt for barna!
Margarin og sukker røres hvitt, tilsett ett egg og fløte (ev. melk) + det tørre.
Jeg bruker å sette deigen i kjøleskapet i en times tid før vi baker.
Trill små kuler og legg på bakebrett..
Trykk lett med en gaffel før steking.
Kanskje er disse allerede en favoritt hos dere??
Eller kanskje de kan bli det ;)
Nyt denne første søndag i advent!!
Klem
god morgen,
SvarSletten hyggelig ting å gjøre sammen med barna, ja denne er en gammel favoritt,
nydelige bilder,
en riktig god advent søndag til deg,
klem fra sylvia
Disse skal vi nok prøve i dag ja!
SvarSlettHerlig blogg du har. Ønsker deg en knallfin adventsøndag :)
klem
Det er så koselig å bake sammen med de små:)
SvarSlettGullet mitt er med selvom hun knapt er 2 :)
Nyt 1. advent da:)
Klem Lise
Skal jeg jammen meg lage, forbinder kakene med min mormor. Takk for oppskrift!
SvarSlettKlem
Takk for oppskrift, den skal prøves:)
SvarSlettJeg tenkte på deg i går da jeg kom hjem fra jobb og guttene hadde laget pepperkaker. Så hadde de lagt pepperkaker og skumnisser på glass som vi har gjort de siste årene - etter inspirasjon fra deg:))
Ønsker deg en riktig fin 1.søndag i advent
Klem
Nam, det ser godt ut ;-) Dekorativt og fint å ha kakene i den flotte krukka. Nydelige, "julete" bilder.
SvarSlettDette så da deilig ut! Så fint du har kombinert det røde i dine fine bilder. Likte veldig godt bildet med koppen og oppskriften skrevet på. Virkelig kreativt!
SvarSlettSå deilge julekaker, æ har også baka litt julebrød, det e så trivelig i denne advent,s tid,
SvarSlettHa en fin søndag, hilsen Lisbeth ;O)
De så fantastisk gode ut, kanskje de må prøves ut :)) Nydelig bilde du viser, som alltid! Ønsker deg en fin søndag.
SvarSlettKlem Tone
Tykk fløte??? Hva menes med det? Er ikke fløte fløte liksom?.....Det må jeg vite før jeg begynner, jeg som stort sett mislykkes med alt jeg baker :-(
SvarSlettBorgny
borgny: he,he... det er sikkert fordi der er en gammel oppskrift, og jeg tenker det er kremfløte (ikke matfløte f.eks) men som du ser i forklaringen over så brukte jeg en melkeskvett selv, fordi jeg ikke hadde fløte. det gikk helt fint!
SvarSlettlykke til! krysser fingrene for at dette blir bra!
Så koselig innlegg! Det oser jo av stemning rundt deg! Vi bakte kakemenn i går, det er en favoritt her i huset, og vi spiser opp flere ganger før jul;)
SvarSlettElsker juleserviset ditt! Jeg har det også og synes det er såååå koselig!
Klem fra Hege
Herlig stemning!
SvarSlettNesten så jeg kan kjenne duften av bakst helt hit:)
En fin adventsøndag til deg og dine!
Klem.
Åhhh!! Det er en av mine favoritt julekaker! Jeg bruker å strø perlesukker på mine. Da blir de om mulig enda bedre!!
SvarSlettJeg må passe meg for å bake for tidlig, jeg er så glad i "tørr" julebakst! Kan ikke spise slike hver eneste dag i desember... de er jo ikke kalorifattige akkkurat!
Sukk.. det er vel derfor de er så gode alle sammen!!
Ja, disse er nydelige gode ღ
SvarSlettKanksje jeg skulle prøve meg
på disse i år... Takk for at
du deler oppskrift - og ikke
minst viser så fine bilder ღ
Ønsker deg en fin 1. søndag
i advent... Klem fra Mette
Olallala...de där verkar gott :)
SvarSlettå missa nu inte.....
B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T
fortsätter.....
VÄLKOMMEN :)
Håkan
å kanskje jeg skal prøve disse. skal ihvertfall finne frem nisse serviset mitt i morgen
SvarSlettåå:) disse hugsar eg at mamma lagde til jul.
SvarSletttrur det er det same, men ho kalla det "kvelara"
Hm, dette må eg finne ut av:))
Hei.
SvarSlettDette er min favoritt også. Dypper de i melk jeg da. Elsker "milk & cookies". Godt det bare er jul en gang i året.
Nyt en ny uke.
Klem Mona C
De så skikkelig gode ut ;-)
SvarSlettOgså så dekorativt i den lekre krukka.. ;-) he he
Ha en flott førjulstid.
For en koselig blogg!! Her hadde jeg visst ikke vært før..nydelige bilder av det som ser ut som et veldig koselig hjem:) følger jeg:)
SvarSlettBeautiful presentasjon av sine inntekter.
SvarSlettBj
Bj
Rose
http://amigasqueengordam.blogspot.com/
Disse lyktes jeg med :-) Første porsjon oppspist. Må bake en porsjon til i dag :-)
SvarSlettBorgny