beatehemsborg

tirsdag 28. februar 2012

ROT...


 
I dag har jeg rotet litt i garasjen og i skap og hyller...
og jeg har funnet masse saker som jeg tidligere har vært lei av!

Hyllen over tvbenken i stuen har fått litt omsorg,
og er nå full av godsaker i forskjellige materialer og farger!
Gøy når man får følelsen av "NYTT" når alt er "GAMMELT"...
En ny måte å sette sammen ting på gir ofte ting et helt annet preg!

Flytter du rundt på saker og ting?


Photobucket

15 kommentarer:

 1. Har helt gått glipp av det flotte kjøkkeninnlegget du hadde i går. Men, nå har jeg kosa meg med det. Så stilig og rustikt! Likte den lange, åpne hylla du har der. Virkelig fint. Lekkert med sink og den muren jeg ser noe av.

  Jeg har det også sånn at jeg finner nye kombinasjoner, fikser og ordner, gjerne noe jeg har hatt borte en tid. Det ble jo skikkelig stilig på hylla. Likte bøkene som lå der også.

  Liker du klær i interiøret? har et innlegg om det nå. ;)

  SvarSlett
 2. Ja i ett kjør:)
  ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett
 3. Jeg flytter også rundt på tingene..og finner framm ting i skap og hyller...

  Ta en titt på bloggen min da det ligger en GIVEAWAY der..

  Ha en fin kveld videre...

  Britt Kristin

  SvarSlett
 4. Så tøft det var:)!
  Ja..har også funnet ut at det er veldig greit å pakke bort litt ting av og til...er rene julaften når de pakkes opp igjen:)
  Ha en kjempefin kveld:)
  God klem:)

  SvarSlett
 5. Superfine ting på hyllen, stilig og koselig på samme tid.
  Jeg flytter på ting og tar vekk noe innimellom ja, men er skikkelig dårlig på å legge det bort på steder jeg lett finner det igjen. Det blir litt her og der, i skuffer, skap, kommoder, boden og ikke minst i garasjen. Skulle hatt en kasse med interiørting i boden og en i garasjen kanskje - da hadde det vært lettere å bli inspirert til å ta frem igjen tingene og bruke de på en annen måte. Takk for inspirasjon; som vanlig!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Fint det ble med ommøblering. Flytter om på ting, ja gjett om jeg gjør. Jeg kan ikke engang ha taklamper fordi jeg ommøblerer så ofte;)
  Ha en fin uke
  Anki

  SvarSlett
 7. Det ble jo veldig fint på den hylla! Du har mange fine, spennende ting. Nydelige fargekombinasjoner.

  Jeg liker å flytte på ting og tang. Derfor liker jeg også å tørke støv, for det gir meg muligheten til å flytte rundt på alt. Og jeg ser med en gang om noen har vært borti og flyttet borti noe. Om et bilde står litt skjevt eller noe er flyttet på 1 cm, så ser jeg det. :-)Har likt å flytte på ting og gjøre om siden jeg var lita. Har flyttet om mye opp gjennom årene.

  Vinduskarmene på stuen har nettopp fått seg en ny ansiktsløftning. Stikk gjerne innom og se!

  SvarSlett
 8. Så mye lekkert!
  ja flytting av ting skjer stadig... hihi! Mannen min finner ingenting... til og med sønnen min på fire sa her om dagen Mummy can I sit in this chair or are we selling it.. hihi!
  klem Hege

  SvarSlett
 9. flytter konstant rundt på ting..hehe til min samboers store frustrasjon. Men det er jo så morro når det først blir bra:)

  SvarSlett
 10. Hei.

  Flytter på det jeg har fremme. Det jeg legger vekk blir sjelden hentet frem igjen. Huff... Det hørtes ille ut. Joda, noe ser igjen dagens lys.

  Dine ting var fine da.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 11. TUSEN TAKK kjære Beate for verdens beste gave(giveaway`en)Ble helt rørt jeg, for en fantastisk ting å gi bort!Gleder meg hemningsløst til å ta bilder med den.JIPPI!! OG JA, jeg flytter på ting hele tiden, det er kjempe kjekt,føler at man har fått noe nytt. Ha en super dag!!Klem fra Stine

  SvarSlett
 12. Jupp jeg flytter rundt på det meste..Gammelt blir som nytt!Genialt og lekkert:)
  Nyt onsdagen..
  klem

  SvarSlett
 13. Her flyttes også alt rundt omkring, det meste kan se annerledes og nytt ut i en ny setting. Og ikke noe er så gøy som å få til noe bra med noe gammelt du egentlig bare fant i boden. Men det er jo en god følelese og shoppe nytt også da, hihi... Det ble fint med hyllen, liker buddhaen

  SvarSlett
 14. Åååh ja det er alltid å gøy å rote litt rundt i det som er satt bort... Flytte rundt, ommøblere -bytte ut. Alltid spennende! Kjenner jeg savner alle eiendelene mine nå -alt sår stablet på loft og kjeller mens vi bor på New Zealand...stor hjemlengsel til Porsgrunn denne helgen...
  Jaja... Jeg får rote litt rundt i det lille vi har her også :)

  Gor helg!

  SvarSlett
 15. koslig blogg med flotte bilder :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...