beatehemsborg

torsdag 13. september 2012

kokebok på nettetI barnehagen der jeg jobber er vi opptatt av å skape gode holdninger til det å spise fisk. Vi er med i et prosjekt som heter "Fiskesprell", og vi prioriterer å lage gode, enkle fiskeretter sammen med barna.
 
I våres samlet personalet seg for å teste ut årets meny. Vi arrangerte kokkekamp med lag som konkurrerte i presentasjon og smak. Noen av rettene ble laget på kjøkkenet, mens andre ble laget på bålet. Gjett om vi hadde det gøy! Jeg knipset bilder av alle rettene siden vi ønsket å lage kokebok.
Oppskriftene har vi laget sammen, og jeg har samlet alle i vår egen kokebok.
 Jeg har laget boken på issuu.com og den ble rett og slett ganske stilig... 
 
 
Kanskje finner du inspirasjon til gode fiskemiddager??
 
 
 

6 kommentarer:

 1. WOW så kreative dere er!
  Og takk for super fiske-inspirasjon :)

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert!!:)
  Kjempebra med fiskeprosjekt i barnehagen da:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Så morsomt prosjekt. Er alltid på utkikk etter nye tips og oppskrifter på barnevennlige fiskeretter, så skal absolutt gå inn å ta en titt.

  Ha en fin kveld!
  Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Så utrolig morsomt det hørtes ut! Vi har også jobbet litt med fiskesprell i "min" barnehage og prøvd flere av oppskriftene der! Og om dere ikke har prøvd det enda, så kan jeg anbefale å lage Indisk laks! Knallgodt!! Det var virkelig en suksess på småbarnsavd hos oss!

  SvarSlett
 5. Tak fra en dansk pædagog. Vi laver også mad på bål i vores børnehave. I sidste uge lavede vi sild på bålet. Både panerede sild og sild fyldt med krydderurter og pakket i staniol og dampet i gløderne. Nu vil jeg kigge på jeres opskrifter og lade mig i spirere:-)
  På forhånd tak....
  Kate

  SvarSlett
 6. Så spennende prosjekt!:) artig bok.. jobber rett nede i gata her du da ;)

  Ha en fin natt,
  Klemmer fra Jatte:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...