beatehemsborg

onsdag 1. mai 2013

luksus... fra toro...



Sein frokost i dag...
 

 (sugerør fra festfabrikken.no)
 
 
Litt ekstra kos siden det er fri og vi har
overnattingsgjest på besøk.
 

 (greengate asjett fra hos lise)
 
Skulle prøve meg på lapper, men det ble vel heller mini-pannekaker...
Litt luksus-pannekaker, siden jeg har laget de av vaffelrøre,
*kremt* fra Toro...
 

 
 
Men de ble jo gode da!
 



Fornøyde barn!
 



...og voksne!



 
Liverpool kopp??? I alle dager!
Den matcher greengate asjetten... ble jeg fortalt!




Litt rester...
Smaker sikkert godt til ettermiddagskaffe`n de!
 
 
 
 
 

14 kommentarer:

  1. Ble så glad når jeg så dette innlegget:) For selv fantastiske bloggere som har det heeelt perfekt- kan bruke Toro. Og den koppen da...he,he.... Ha en fin dag!

    SvarSlett
    Svar
    1. Her går det mye i Toro når det bakes... Kjekt, enkelt og godt. Jeg digger enkle løsninger! :)

      Slett
  2. Hihi likte den koppen,den passa jo litt inn i fargen:)så herlig luksus og Toro er fint det,blir brukt her og❤

    Fine Maikveld til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  3. mmm ser nydelig ut :D (Selv om de er fra toro ;))
    Og Liverpoolkopper er det her og ;) !
    Kos dere!
    klem

    ps bildene dine er ekstremt fine!!! Er det camera innstilling eller redigering?

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Jeg knipser aldri på auto lenger! Manuelle innstillinger gjør bildene sååå mye bedre. Jeg bruker ofte stativ og prøver meg litt frem meden liten reflektor i blant...

      Jeg jobber som regel litt med bildene i photoshop også...

      Slett
  4. Disse drikkeflaskene-hvor kommer de fra?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er gjenbruk av flasker som det har vært chilisaus i. Fås kjøpt i alle matbutikker!

      Slett
  5. Kan godt være at du har en super lappeoppskrift som du vanligvis bruker, men vil likevel anbefale deg denne oppskriften fra kokken Inge Anda. De er helt fantastiske!!!

    Gladmatlapper med rørte bringebær.

    4 egg
    3 dl sukker
    7,5 dl hvetemel
    5 dl kulturmelk
    1,5 ts natron
    1,5 ts bakepulver
    1,5 ts hornsalt

    500 gr bringebær
    Sukker til smak
    Fremgangsmåte:

    Rør sammen egg og sukker. Ha i halvparten av hvetemel, rør sammen. Spe i halvparten av kulturmelk og rør sammen. Tilsett resten av hvetemel sammen med bakepulver, natron og hornsalt. Hornsalt kan blandes ut i litt av melka om en ønsker det. Blandes forsiktig sammen. Spe med litt vann om røra er for tykk.

    Stekes på takke.

    Ha en fin helg...igjen :o)

    Lena

    SvarSlett
    Svar
    1. mmmm, denne oppskriften skal prøves! takk

      Slett
  6. Toro duger ;)
    herlige bilder !!
    Klem

    SvarSlett
  7. Dette ser jo bare så herlig ut! og kjempe flott dekket bord! Liker!!

    Ønsker deg en super fin dag! og ta en titt innom meg for å melde deg på min lego/duplo give away=)


    Klem!

    SvarSlett
  8. Deilig med lapper/pannekaker. Jeg har til min fortvilelse blitt så glad i Belgiske vafler. (ikke bra for kiloene mine) Men en skal jo kose seg også. det gjør nok eieren av Liverpoolkoppen også.
    Klem

    SvarSlett
  9. Fristende, fristende, dette er toppers å bli servert, for både store og små.
    Nydelige bilder som alltid!

    Ha en fin torsdag!

    SvarSlett
  10. Så herlige bilder ;o)))

    Vårklemmer Elisabeth ♥

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...