Gårsdagens festbord...
Krøllete linduk og små innslag av høst!
Ikke bare-bare å finne duk som er stor nok til dette bordet.
Jeg endte opp med to linduker som ligger i "kryss".
Funket helt fint!
Gave til gjestene: glasskrukke med en sukkulent + rosa sløyfe-pin
Velkomstdrink... også med innslag av høst.
.
Maten var det vår faste innleide kokk som sto for.
Nok en gang tryllet han frem de deiligste retter.
Her er menyen:
Amouse Bouche:
Krabbesuppe
Wongraven Morgenstern Riesling Trocken,
Pfalz - Tyskland
Krabbesuppe
Wongraven Morgenstern Riesling Trocken,
Pfalz - Tyskland
Forrett:
Ristet piggvar med gulrot-terte, syltet gresskar og
eple-soya sjyosa"
"Terra Montosa" Riesling G. Breuer
Rheingau - Tyskland
Ristet piggvar med gulrot-terte, syltet gresskar og
eple-soya sjyosa"
"Terra Montosa" Riesling G. Breuer
Rheingau - Tyskland
Hovedrett:
Lammecarré Hallingskarvet med pastinakkrem, limeglasert løk
og bakt persillerot. Rosmarin sjy
"Le Difese" Tenuta San Guido
Toscana - Italia
Lammecarré Hallingskarvet med pastinakkrem, limeglasert løk
og bakt persillerot. Rosmarin sjy
"Le Difese" Tenuta San Guido
Toscana - Italia
Dessert: Multe-parfait med friske bær i krydderkaramell
Vin Santo di Chianti Rufina Selvapiana
Toscana - Italia
Vin Santo di Chianti Rufina Selvapiana
Toscana - Italia
Wow, så utrolig gjennomført :)
SvarSlettBåde borddekking og meny!
Tipper det var kos ja ♡
Ha en fin kveld:)
Dette så godt ut! Og som jeg elsker de mørke tonene mot den hvite veggen bak. Vakkert. Nå fikk jeg plutselig også lyst på vin, kl. 2 på en mandag, haha! Ha en fin uke! :-)
SvarSlettEin wunderschön gedeckter Tisch..ich kann nicht genug von deinen Deko Ideen bekommen.
SvarSlettLiebe Grüße aus Deutschland
beautifully dressed table
SvarSlett