beatehemsborg

søndag 4. oktober 2009

.:Start dagen med en skikkelig omlett:.

Dette trenger du: Smårettskinke, sort oliven, fetaost, 3 egg, fløte, vann og litt godt krydder. Stekes i meierismør (for at jeg skal få i meg nok fett, hi hi, lavkarbo-mat høres helt merklig ut...)

De blå søte målekoppene er fra Søstrene Grene, Skålene og muggen er fra Greengate


Stek skinken litt først. Hel så over eggemassen (egg, fløte, vann + litt krydder). La det sette seg litt før du tilsetter tomater, oliven og feta. Legg lokk på panna og stek i noen minutter. Da er omletten blitt tykk og fin.

Den hvite tallerknen er fra Søstrene Grene og er en av våre nye middagstallerkner. Akkurat samme farge som det hvite på GG-serviset. Perfekt!

Serveres med litt ruccola og lett stekt brød (kjekt når man har litt tørt søndagsbrød)

Tallerken med brød er fra Greengate. Mønsteret er skjønt, men jeg har desverre kun funnet denne ene tallerknen i dette mønsteret.... Aner ikke hva det heter heller...Nå er det ryddings i garasjen og ute. Det skal bli deilig å få ting på stell der også...

Photobucket

8 kommentarer:

 1. så koselig at du la igjen et spor på bloggen min, slik at jeg fant din :) kjempekoselig blogg du har! Vi pleier også å spise omelett i helgene :) koselig å bruke litt ekstra tid sammen når man først har tid! :)

  Likte de målekoppene fra Søstrene :) eller rettere sagt, så var alt du visste veldig fint!

  Håpe at dere får en kjempefin søndag!!! :O) - alt ligger til rette for det etter en slik frokost!

  klem fra Lisa

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint innlegg!!Omeletten så helt nydelig ut, jeg elsker omelett og spiser det nesten hver dag, så kjekt med litt ny inspirasjon!! Ønsker deg en fin søndag! Klem AK;)

  SvarSlett
 3. Ohhh, for en omelett...Høres godt ut..Ha en finfin ryddedag :-))

  Klemz fra Sissel..

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så hyggelig blogg du har!
  Den omeletten så virkelig innbydende ut og det spørs om det ikke blir en slik til lunsj en dag!

  Miss Monday

  SvarSlett
 5. Den omeletten høres god ut!

  Innbydende bilder...med søte GG skåler og fat!
  Lykke til med jobbing i garasjen...

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 6. Å vad jag gillar Greengate.
  Kram Lotta

  SvarSlett
 7. Hei Beate og takk for hilsen! Jeg vil gjerne linke deg jeg og,for liker bloggen din veldig godt!! For en herlig frokost du laget...
  Taco er fast fredagskos her og..
  God uke og klem fra Anette
  ..glemte å si at headeren din er helt nydelig:-)

  SvarSlett
 8. Så deilig det så ut :)

  Ang. biller, er det rett at de er marker i treverket, men de er biller når de kommer ut, og hullene i treverket er billens tunnel ut av treet.
  Jeg fikk anbefalt Permetrin Ekstra av en skadedyrutrydder, og har brukt det på mange møbler uten å ha sett en bille etter behandling, så jeg vil tro det tar knekken på dem.
  Samtidig har jeg hørt at man ikke kan være sikker på at Permetrin Ekstra gjør slutt på ulumskhetene, og at man bør etterbehandle/etterse om det drysser fra tingene. Man vil jo helst ikke ha biller i husveggene... Yxlamon skal ta de 100%, men det er så giftig at tingene man sprøyter bør stå i et år før de tas i bruk. Og når man sprøyter skal man bruke verneutstyr.

  Håper du ble litt klokere. I mine gamle vegger er det fullt av huller, om du klikker deg inn på eeta v bildene mine i dette innlegget:
  http://margretheshusoghage.blogspot.com/2009/09/engler-oppussing-av-mbler-og-plantesalg.html
  vil du se hvordan de ser ut. Jeg bor i et 300 år gammelt hus, så det er mange huller, men enda har vi (heldigvis) ikke sett noen biller av det slaget!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...