beatehemsborg

mandag 23. november 2009

.:Bare noen få dager igjen:.

(Norgesglass kan brukes til så mangt... For eksempel til å oppbevare pepperkakeformer i...)


Første helgen i advent begynnner jeg å pynte til jul på kjøkkenet! Kjøkkenet er alltid det første rommet som pyntes hos meg. Julegardiner, adventsstake, kakebokser, kalender, litt rødt og litt brunt! Synes det er så kos når kjøkkenet er julepyntet. Litt etter litt følger stua etter. Men hvis jeg skal være helt ærlig liker jeg best å julepynte på kjøkkenet! Kanskje har det noe med at det er mindre og tingene kommer mer frem??

Hva med deg? Hvor pynter du først og hvor liker du best å pynte?


Photobucket

13 kommentarer:

 1. Har gjort det samme som deg med Norgesglassene - har puttet vår pepperkakerformene oppi - til stor glede for barna. Eldste har mast om ålage pepperkaker siden :) Gleder meg til å pynte kjøkkenet. Pleier å starte der! klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Heia Beate! Lurt med former i noregsglas! :) Eg pyntar også på kjøkkenet fyrst. Så kjem det fram ting litt etter kvart som dagane går. Eg tar bort pynten rett etter nyttår, så eg synes den må fram litt tidleg i desember, ellers blir det for kort. Gleder meg til å starte opp! Må vaske vindua, og så skal eg kjøpe meg kvite juleblomster! O salige fryd! :)

  Ha ein flott måndagskveld! :)
  Klem Elin!

  SvarSlett
 3. Jeg skulle ønske jeg hadde et "skikkelig" kjøkken å julepynte... Kjøkkenet er definitivt mitt favorittrom i et hjem! Gleder meg til å se ditt julehus!

  SvarSlett
 4. Så smart å bruke norgesglassene til oppbevaring av pepperkakeformer :) Veldig koselig å pynte til jul på kjøkkenet. Det synes jeg og, men når jeg først begynner blir jeg så ivrig at jeg gjerne vil ta hele huset på engang. Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 5. Ja, vi er flere som driver å forbereder oss- og gleder oss... Hihi... julen er en fin tid!:) Klem H

  SvarSlett
 6. Kjøkkenet er et viktig rom å pynte opp i...Her pyntes hele huset på en gang...Har faktisk begynt ute i år jeg da...Noen lykter med røde lys i, litt lyng i pottene og to hjerter laget av havre og en liten hest har fått æren av å ta imot våre gode venner....
  Ha en finfin dag :-))

  SvarSlett
 7. Det er så koslige at det snart er jul altså!! Gleder meg såå til å kunne pynte :D Her har jeg stort sett alt fremme til 1 advent jeg og så samles alltid noen hos oss på gløgg og pepperkaker:) kjøkkene er det absolutt kosligste julerommet da. Men I år har jeg faktisk allerede pyntet gangen:P ( bare for å unngå store protester fra min samboer) men han har ikke lagt merke til at jeg har gjørt det engang så... Kanskje han ikke synes pynten min i år er så ille jul:P Før har jeg nemlig hatt endel nisser og mye rødt, men i år får nissene ligge og det blir litt mindre rødt;)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 8. Hei,hei!
  Vi er så heldige at vår Casper er født 1 desember. Dermed går startskuddet for litt adventpynting og julepynting til familieselskapet som går av stabelen nærmeste søndag :)Veldig greit! Det skal lite til her før det er julepyntet..
  Kos deg med pyntingen
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei!
  Ser at eg må ta fram Norgesglasa! Lurer på om ikkje kakeformene skal få stå framme på benken no i adventstida... Kjøkkenet er først ut! Det er der mykje av førjulskosen skjer, så det er og blir viktigast!
  Har ein fin dag!
  :O) FrueFrøet

  SvarSlett
 10. Herlig med julehus!Jeg pynter neste søndag,etter kveldsvakt,når alle tre gutta sover!Så gleder jeg med over de herlige ansiktsutrykkene deres når de kommer ned trappen mandag morgen!Huset,og særlig kjøkkenet skal se ut som,og lukte som jul!Ha en flott uke,og takk for at du var innom bloggen min!
  Janne

  SvarSlett
 11. T.o.m jeg kjenner at jeg gleder meg litt til helga nå. Her og pyntes kjøkkenet først, og jeg synes det er mye koseligere å pynte der enn resten av julestyret. Men det blir vel i orden i år også ;o)
  Enda ett norgesglasstips; ha sviblene i dem ;o))

  SvarSlett
 12. Ah, jeg vil også pynte til juuul... :P

  SvarSlett
 13. Kjempe ide å putte pepperkakeformer i norgesglass..
  hos meg kan du vinne 3 stk norgesglass hvis du legger igjen en ide norgesglass kan brukes til.velkomme og bli med!!
  God uke videre!!
  klæm LInda

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...