beatehemsborg

søndag 13. desember 2009

.:SORT&HVITT:.

...OG PITTELITT RØDT...
Pusler litt rundt i stua i dag. Det er vel på tide å få litt julestemning her også... Merker at det knall-røde passer best på kjøkkenet, og jeg går for brunt, sort, hvitt og pittelitt rødt i stua.


Disse nydelige englene er noe av det som har overlevd julekasse-katastrofen (les: huff og huff så mye rar julepynt jeg hadde i julekassene mine. 3 kasser er nå redusert til 1...) Vingene er festet med magnet og kan tas av. Kanskje de bare mister vingene og blir værende igjen i stua når alt annet blir pakket bort...

Ønsker dere en fin tredje søndag i advent! Her skinner faktisk sola, og mannen har dratt for å spille golf...Ny adventsstake i år, kjøpt på Home and Cottage. Den er fylt opp med stjerneanis, kongler og nøtter. Hyssingen er kjøpt på mini-mal. Duken er kjøpt på Kid.

Photobucket

9 kommentarer:

 1. Hej Beate! Spela golf?! Går det nu alltså. kan inte vara trängsel på banan direkt. fast det är sant i juli iår en dag så var det lika varmt(kallt?) som på julafton ifjol! :-)Så mysigt du har ordnat det. Ha en riktigt fin lucia. Kram Alexandra

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Så fine ting du viser, alt er så nydelig!Skjønne engler og lysestaken. Det kan fort bli mye rødt, hos meg holder det enn så lenge med en rød julestjerne på kjøkkenet - ble jul med en gang :)
  Skulle tro vi spiser mye hummersuppe hos oss etter innlegget mitt - men det gjør vi altså ikke, hi,hi.
  Ha en riktig fin søndag og kos deg med nydelig pynting!
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 3. Nydelige ting! Trist med alt som har blitt øydelagt! Her i huset er det også litt raudt på kjøkkenet, og mykje kvitt, grått og sølv i dei andre romma.

  Ha ein fin tredje søndag i advent!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Heisan...

  Syntes som deg at sort og hvitt er stilig, det passer godt i stuen:)

  Søte engler....

  Ønsker deg en fin uke, stor klem

  SvarSlett
 5. Veldig fin pynting! Jeg tror også jeg kan ta en liten rydding i pynten min, en del jeg ikke har helt sansen for lenger. Men fant til min store overraskelse noen fine hjerter, jeg mener å ha kjøpt dem i fjor når jeg tenker etter). Og det er jo alltid hyggelig å finne noe fint man ikke visst at man hadde:) Har kommet opp i vinduet allerede!
  ha en fortsatt fin kveld!
  klem, Lene

  SvarSlett
 6. Hei! Så koselig blogg du har! Jeg fant den via en annen side :) La meg til som følger, jeg - vil gjerne hente mer inspirasjon her.

  SvarSlett
 7. Så flotte englar...
  Ja, litt opprydding må til..
  Og noko tek ein vare på fordi det er tradisjon.. ;-)

  SvarSlett
 8. Hei og tusen takk for veldig koselig kommentar inne hos meg.
  Du har en veldig flott blogg med masse lekre og inspirerende bilder, håper du ikke har noe imot at jeg legger deg til i bloggrollen min?
  Jeg liker også å pynte med litt rødt til jul, det hører liksom med det. Arvet mange esker julepynt av tanta mi og har hvert år forsøkt å kaste litt av det som er uaktuellt å sette frem. Men så er det mye av det som er så sjarmerende og herlig at jeg klarer liksom ikke kaste det, selv om det ikke akkuratt "matcher" interiøret eller er så spesiellt trendy. Mange av de tingene har jeg veldig gode minner til så det er sikkert derfor. Jaja, nok skravling, ha en fortsatt fin søndagskveld! Klemmer fra Tonje

  SvarSlett
 9. Koselig adventsstake:-)

  Ønsker deg en riktig fin førjulstid!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...