beatehemsborg

torsdag 5. mai 2011

snuppe-stæsj...


Gjett om noen ble kry da pappa´n kom
hjem fra Køben med disse supersøte sommerfuglklemmene i går!
(ja, ikke bare jeg da... fjonhild selv også!)
Endelig noe som vi faktisk får festet i den enorme hårmanken hennes!Er de ikke søte??


Jeg fikk et nytt skjerf - og jeg bare elsker denne fargen!
Klokken er en av flere jeg har bestilt på nettet.
Reimen er av gummi, også er det litt bling
på den da! Billig var den og!!
Ønsker deg en herlig dag!!

Photobucket

15 kommentarer:

 1. trivelig med små gaver, vi blir vel aldri for gamle for det, eller...?
  ha en riktig god torsdag,
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Hehe, så søt!

  Klokka var kjempefin, lyst til å dele hvor den er fra?

  SvarSlett
 3. lillekatt: hvis du klikker på ordet "nettet" i teksten kommer du rett inn :)

  SvarSlett
 4. Så koselige gaver. De spennene var jo ekstra fine for en liten snuppe.
  Ha en fin dag!
  Kerstin

  SvarSlett
 5. helledussen så skjønn ho e : )) ikke så enkelt å få noe til å sitte i tynt hår.. husker mine hylte og skreik for det lugget slik..


  fin dag til deg og Loppa : ) klæm

  SvarSlett
 6. Heeeeldige jenter, og en veldig snill pappa må jeg si;)
  Klokka er helt rå!

  KLEM

  SvarSlett
 7. Så skjønne klypene var ♥
  Og de er jo så herlige disse små, med fjonene sine;))
  Lekkert skjerf og kjempefiiin klokke!
  Jeg ønsker meg og en hvit klokke, så fint på sommeren til brune armer;))

  Ha en fin dag, snart helg igjen!

  Klem line

  SvarSlett
 8. Herlige gaver både til den lille og den store damen. :) Supersøtt med sommerfugler i håret til Loppa. :) Likte så godt skjerfet du fikk. :)

  SvarSlett
 9. Snuppa mi er 3 1/2 år, og har bare hatt fjoner frem til nå, men omsider begynner hun å få skikkelig hår. Gøy når man kan sette i noe som varer i litt mer en et halvt minutt, og disse spennene var jo supersøte!

  Mannen og jeg reiser til København om noen uker, så da må vi nok finne på supre gaver til de to som ikke får være med. Gleder meg!

  SvarSlett
 10. Kjempesøte! Dottera mi har sikra seg nokon litt liknande heilt gratis, som premie etter sjukeopphold..:P Men eg ville heller fått dei importert frå Danmark og sluppe sjukehus:) Uansett, kjekt å ha noko som dei faktisk har lyst til å ha i håret!

  SvarSlett
 11. Så søt en datter dere har :)
  Og snill pappa som bringer gaver ikke minst ;)
  Lekker det skjerfet fra Sagen Vintage! Har akkurat makent i akkurat samme farge :)
  Ønsker dere alle en fin dag
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 12. Hei Beate:)

  Jeg har (hvis jeg går hele veien) 3 år igjen...men jeg tørr ikke gape over for mye så jeg tar ett år av gangen jeg:) har begynt i godt voksen alder, men det er mange på jussen som er både 30-40 og 50 år:) så jeg føler meg ikke gammel:)) hihi jeg begynte i litt gæren rekkefølge...barn først:) men det er aldri forseint. Det er også studenter på juss som har legeutdanning fra før som velger en annen vei i godt voksen alder:) Noen er nok evig studenter tror jeg. hiihi. Men jeg er idag saksbehandler og vil helst jobbe enda mer (dypere med juridiske problemer) så jeg håper jeg klarer å fortsette. Jeg vet hvertfall at jo flere år med juss jeg greier jo nærmere er jeg den jobben og lønnen jeg vil ha:) så ingen av årene er bortkastet. Pr idag kan jeg jobbe innen alt av saksbehandling. Men kunne godt ha tenkt meg å sitte som enten jurist,advokat eller juridisk rådgiver i et firma. Dette er drømmejobbene da. Men å jobbe i nav og den slags som jeg pr dags dato er kvalifisert til, det frister overhodet ikke! Hverken lønnsmessig eller for trivsel. Der går oppgaver på rein rutine og jeg vil ha mer utfordring:) Forstår meg virkelig ikke på jurister som kaster bort 5 års utdannelse på å gro fast på nav med dårlig lønn... men men hver sin smak:) Investerer man i lang utdannelse vil man jo gjerne ha deretter, det vil hvertfall jeg:) Dette ble langt. Nå er det eiendomsrett som står for tur, det er et fag jeg ikke er så glad i, selv om min jobb som saksbehandler på Tinglysingen handler kun om det faget:) Mest glad i familierett og strafferett jeg. Vil gjerne bruke jussen til å jobbe med mennesker.
  Du har ei nusselig lita jente, som er like jålete som hu mi:))) hihi
  ha en superfin kveld:) klem Lillan

  SvarSlett
 13. Nydelege Fjonhild! :) Huskar godt den perioden der! Ei lita prinsesse under utarbeiding :D Likte klokka du viser også; ein kan aldri få nok klokker?

  God klem!
  E

  SvarSlett
 14. Tnåå.. Så søt liten fjonhild :) Nydelig klokke! Har en (veldig) lignende fra Pilgrim med grå reim. Tror jeg må klikke meg inn på linken din her - har et lite snev av klokkedilla ;)

  Håper helgen blir fin :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...