beatehemsborg

lørdag 12. mai 2012

beates verden er historieJeg tror har bestemt meg for at Beates Verden er historie!
Jeg er ikke lenger fortrolig med å bruke det som navn på bloggen.
Da jeg startet bloggen for flere år siden tenkte jeg ikke over navnet,
og i ettertid har jeg jo oppdaget at det er flere Beates Verdener
der ute. Så fra og med i dag heter bloggen rett og slett 
beatehemsborg
Noe så enkelt som navnet mitt. (det jo har hele tiden stått i bloggadressen)
Ja, ja... da var det gjort gitt!

Velkommen til meg!

p.s: jeg hører gjerne historien bak ditt bloggnavn!
22 kommentarer:

 1. Puhh.. et lite øyeblikk var jeg redd jeg ikke lenger skulle få gledes og inspireres av dine nydelige bilder lenger! Navneendringen gjør meg heldigvis ingen "skade". Passende navn :) thi hi..
  Fortsatt god helg!
  klem

  SvarSlett
 2. nå ble jeg nesten litt redd. Trodde du skulle slutte med den fantastiske bloggen din. Så jeg ble veldig glad når du bare skulle skifte navn =D
  Ha en fin søndag i morgen.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei b.

  Huff da... Hjertet i halsen og høy puls. Nå ble jeg svett her et øyeblikk... Neeeeeeei, tenkte jeg. Men puh... Takk og lov, Beate. Kunne ikke forestille meg en hverdag uten bloggen din. U r my no 1.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. Jada, berre la folk få hjerteinfarkt midt i laurdagskvelden!!! :) Synes navnet var flott, og kjent. Min blogg har sitt navn, fordi eg starta å blogge for å kome i gang med livet mitt igjen etter masse triste og vonde hendingar. Prøve å vere kreativ og drøyme igjen.

  Og det gjekk alldeles fint ;)

  God kveld,
  god klem!

  e

  SvarSlett
 5. Hei Beate! Nå skremte du meg!!! Var redd du la ned bloggen din jeg nå. Men så bra at du bare skiftet navn! Gleder meg til og følge Beatehemsborg videre!!! Bloggen min heter jo am design. enkelt og greit for anne-marit!! Jeg startet med og produsere litt egne varer for en tid tilbake. Dekorerte fyrstikkesker, krukker, notisbøker og laget bilder. Disse tingene fikk merkelapper med am design. Så startet jeg interiørbutikk, og jeg brukte samme navnet. Da ble det også naturlig at når jeg beveget meg inn i bloggverdenen, ble navnet på bloggen am design. At jeg bruker små boktaver, har jeg nok etter farmor. Hun gjorde det.Og jeg ligner nok litt på henne! God helg til deg og dine. Klem fra am.

  SvarSlett
 6. Nå skremte du meg, gitt! Trodde at en av mine favorittblogger skulle legges ned. ;)

  SvarSlett
 7. Bra valg!
  Jeg er en jente fra Colombia og min blog heter Living Four Seasons fordi jeg vil beskrive hvordan jeg bor i Norge. Et vakre land som ha fire uniker årstider og uavhengig av værforhold vi bor og feire livet på sin beste!.

  Ønsker deg en fin helg videre!
  Vicky

  SvarSlett
 8. wow like the other girls I did not like your post title. But I´m so happy that your are not leaving us.
  When I started blogging I wanted the name to describe the blog, and the blog is all about what I think is beautiful. And the blogs name means "så mye vakkert" but the address is my name, and that was a mistake, but comes out ok.
  klem Stina

  SvarSlett
 9. Puh, fekk litt angst eg òg... Jammen godt at det ikkje var som eg først frykta! Eg har oppdaga at der er fleire Frøken Fryd og fleire kjem til, men har liksom ikkje lyst å skifta namn heller. Frøken Fryd er liksom meg ;) Pappa kalla meg det då eg var lita, samt Lille Skutt og Sviskebrett. Og så var det ei venninne som kalla meg Frøken Fryd på skulen. Men eg har vurdert å skifta, ein vil jo gjerne vera unik ;)

  No skal denne dama få seg litt skjønnhets søvn.

  God natt :)

  SvarSlett
 10. Nå ble jeg først veldig skremt, så veldig lettet :) det nye navnet klinger fint i mine ører;) Mitt navn Hjertebank valgte jeg fordi det beskriver følelsen jeg ofte får når jeg ser interiør som faller i smak :) Enkelt og greit <3

  SvarSlett
 11. jeg byttet også navn på bloggen, ikke blogg adressa, men selve bloggen. det var rett og slett fordi jeg fikk så mange spørsmål om hva betyr lillavest og syriner og da tenkte jeg at jeg bare tar et annet navn. Derfor ble navnet tatt fra den gamle bloggen min istedet :)

  Ble et lite øyeblikk redd du skulle legge den ned, phu godt du ikke gjorde det :)

  klem

  SvarSlett
 12. hei.
  så flott, gratulere med nytt navn,
  er en stor glede å følge bloggen din,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 13. Gratulerer med nytt navn! ;)

  Mammas Hus kommer av at Heddas blogg er laget først, og da jeg begynte å interiørblogge.... ble det bare sånn i ammetåka.

  Det finnes en butikk som heter Mammas Hus, og eieren fant meg faktisk og spurte om bloggen deres kunne hete det samme som min. ;)

  God søndag!!

  SvarSlett
 14. Skummel pplevelse å titte på blogglista si og se tittelen, men ble jo veldig glad når jeg kom inn hit da :D
  Stilig nytt navn da og det er jo alltid greit med noe som man kan kjenne seg igjen i og være komfortabel med :)
  Gratulerer med nytt navn :)

  Ha en deilig søndag!

  SvarSlett
 15. Ai, nå trodde jeg nesten du skulle legge ned! Pjuuu!

  Jeg liker det nye navnet ditt og jeg, så no problem! Så lenge innholdet er like bra ;-)

  Mitt bloggnavn kommer fra at jeg blir kalt Lillekatt... Men jeg vurderer å skifte til bare Drabbel, for mitt nåværende er så langt og tungt. DET tenker man liksom ikke over når man starter en blogg!

  SvarSlett
 16. Godt, at du ikke holder op med at blogge. Det var jeg lige bange for.
  Min blog hedder Davids Engle. Det hedder min butik også. Jeg åbnede butikken sammen med min mand efter et voldsomt forløb, hvor to små børn, vi havde haft i pleje blev hjembragt til deres mor. Det ene barn var David. Han var som vores eget barn, og det var meget ulykkeligt, at han skulle væk fra os. Moderen besluttede, at vi ikke måtte se børnene mere. Det er 4 år siden.
  Som en slags terapi åbnede vi vores lille butik sideløbende med vores Jobs som pædagoger. Butikken skulle hedde Davids Engle, fordi jeg dagligt beder til englene, at de skal passe godt på David og hans søster.
  Så det er en meget personlig og følsom historie, der ligger til grund for navnet på min blog.
  Knus fra Kate

  SvarSlett
 17. Er ikkje lenge sidan eg kom over denne bloggen din, som falt godt i smak hos meg. Og no lurte du nok mange godt, og eg var ein av dei som tenkte at søren heller.... Men heldigvis ville du bare skifte namn ;)
  Min blogg er litt oversett grunna studie, men bærer namnet "Lise sin fristad", då den i bunn og grunn er ein hobbyblogg....med litt kvardagsliv inni ;)
  Gledar meg til å følge bloggen din vidare!
  Ha ein fin søndag!

  SvarSlett
 18. Som de andre over meg her så trodde jeg også du skulle legge ned bloggen din. Men det var jo heldigvis feil!
  Mitt eget bloggnavn er aaaaltfor langt, jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på når jeg opprettet bloggen min. Jeg har vurdert å skifte flere ganger men det har ikke blitt til det...

  Fint at du fortsatt er i Blogglandia!

  SvarSlett
 19. Grattis med nytt navn:)
  Her er og navnet litt så som så... jeg har egentlig lyst til og bytte, kanskje jeg gjør det en dag jeg og, selv om jeg fortsatt Har en drømm... eller ti:)

  SvarSlett
 20. Sier, som flere andre; trodde du skulle gi deg med blogging... :/ Godt det ikke var det! :)

  Min historie er vel rett og slett enkel; jeg hadde ikke peeeeiling på hva jeg skulle kalle bloggen. Så etter å ha lest retningslinjene hos NIB, og skummet gjennom alle medlemmene på NIB, ble det Maris Gyngestol. Ingen like, og ingen som lignet! :)

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag!
  -Mari

  SvarSlett
 21. Sier puhh, sammen med de første som kommenterte innlegget! God at det kun innebar å bytte navn,- og det var nok lurt, for blir det ikke da det samme som domenenavnet ditt??

  Min blogg heter Bolettes hus fordi huset vi bor i på folkemunne heter "huset til Bolette". Da skjønner alle hvilket hus det dreier seg om. bolette bodde her nemlig en gang,- før min mann tok over! Hun brukte kun kammerset sitt og kjøkkenet og hadde ikke innlagt vann og utedo! Så vi har sannelig måtte gjøre litt, ja:-))))

  Klem Kari

  SvarSlett
 22. Hei Beate og gratulerer med det nye navnet! Din blogg var en av de første jeg begynte å følge da jeg oppdaget Blogglandia, har stor glede av den, er innom og kikker hver dag. Du tar helt fantastisk fine bilder! :) Jeg landet på Annekset til slutt, fordi det er her jeg bor, i en gammel tjenestebolig, et anneks til en gammel herskapsbolig. :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...