beatehemsborg

søndag 20. september 2009

.:Dilldall på et brett:.Hver morgen og middag er familien samlet rundt kjøkkenbordet. Etter at jeg hentet hjem hytte-bordet er det ikke spesielt god plass til både tallerkner, glass og mitt dilldall...Derfor må bordet renskes før vi dekker på. For å gjøre jobben litt enklere har jeg nå redusert dilldallet litt og har plassert det oppi et lite skjønt brett fra Home and Cottage. Salongbordet har jo også krympet noen størrelser, så samme er gjort der. Det runde brettet er også fra Home and Cottage.


Photobucket

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker slike brett. Så greit å bare flytte hele brettet med alt dilldallet på.
  Kjempefine brett du hadde, og koselig pynt på.
  Ha en fin søndag, klem :)

  SvarSlett
 2. Når man samler tingene sånn på et brett ser det så lekkert ut. Jeg har gjort det alt for lite for jeg har kun to brett men i dag tidlig tok jeg å samlet alle kjøkkenbord tingene på et sølv fat. Så nå står både sifon flaske, skål på stett, te lysestager og blomster på fat. Å så mer lettvint det er når man skal spise ved bordet:)

  SvarSlett
 3. Så kjekt!!! Jeg synes og det er flott med slike brett jeg- og så praktisk siden jeg aldri finner helt ut hvordan ting stod fra før... dermed går jeg og pirker og flytter på ting hele dagen. Men med et brett er det jo mye enklere å finne rigktig plass:P

  SvarSlett
 4. Litt dilldall må vi damer ha. Nydelig pynt på brettet ditt.På spisestuebordet har jeg samlet pynten på en stort fat,men bør nok gjøre det på kjøkkenbordet også.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...