beatehemsborg

lørdag 19. september 2009

.:Kjøkken-detaljer:.
Ja, dette ble jo veldig mange bilder av kjøkkenet mitt igjen da... Men det er bare fordi jeg elsker de små detaljene. Jeg snakket med en nyfrelst greengate-samler i går og vi kom frem til at det er så lite som skal til for å glede oss... En ny kopp på kjøkkenet og vi tusler smilende rundt på kjøkkenet og beundrer den som om det skulle vært en skatt. Det er vel nettopp det detaljene er for meg - små skatter altså.

Jeg er forelsket i greengate serviset mitt, jeg digger de røde bollene fra Søstrene Grene, Jeg synes det er skjønt å ha barnas serviser fremme, jeg er veldig glad i glass og karaffel fra Rosendal, jeg synes klokka fra Ahlens er drit kul, jeg synes en bunke med kjøkkenhåndklær i hylla ser pent ut, jeg synes vi gjorde et kupp med klemmespotene fra IKEA, jeg er super takknemlig for at jeg har fått alle norgesglassene fra mannens mormor, jeg er svak for røde detaljer og falt pladask for Home and Cottages røde bestikk med stjerner og striper og synes det er topp å vise de frem i den herlige bestikkskuffen fra mini-mal, jeg elsker å sitte på kjøkkenet med familien min mens telysene brenner i de skjønne skålene fra House Doctor!

Photobucket

5 kommentarer:

 1. Du har et aldeles nydelig kjøkken og for noen flotte bilder du har fått til. Gratulerer så mye. Lekre detaljer er du kjempe flink til å frem :-))

  Klemz fra Sissel.

  SvarSlett
 2. Utrolig mye flott du har på kjøkkenet!! Og så koselig å ha kjøkkenhåndklene fremme! Det skal jeg sannelig kopiere:)

  SvarSlett
 3. Älskar det..du har det så fint!!
  Kram Lotta

  SvarSlett
 4. Hei hei
  For noen nydelige detaljer fra kjøkkenet. Jeg digger vekta og ikke minst den rustikke kassen til bestikk. Har jaktet på slik lenge men bare funnet slik som du setter bestikket ned i. Å jeg vil at bestikket mitt skal ligge.
  Ønsker deg en herlig søndag. Masse klemmer fra Elin:)

  SvarSlett
 5. Til Prinsesse Elin:
  Den bestikkskuffen... den er fra Ib Laursen, så den burde jo ikke være alt for vanskelig å finne i interiørbutikker.
  Lykke til!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...