beatehemsborg

fredag 2. oktober 2009

.:Fredag og taco-kos:.


Taco har blitt en fredagstradisjon i vår lille familie. Så lenge jeg kan huske så har vi hatt taco hver fredag (med noen få unntak da...) Taco har blitt Kaspers favoritt også , og er ukas store høydepunkt. Hele familien er i sving på kjøkkenet når tacoen tilberedes. Alle har sine faste oppgaver og vi kunne gjort det i blinde... Må vel innrømme at vi er tro mot vårt tilbehør...her er det ikke mye rom for variasjon...
Siden jeg går på Lav-karbo har jeg ofret taco skjellene, men koser meg med alt det andre. Lager gjerne noen oste-chips med litt hot krydder. De blir gode.

Det eneste som har forandret seg i løpet av årene er hva vi har tilbehøret i... Da vi giftet oss for ni år siden ønsket vi oss Tex-mex serien fra Saga Form. Vi fikk i bøtter og i spann... snurre, skåler, tallerkner og sånt bestikk med chilli håndtak (!) Dette serviset har nå gått av med pensjon...vi har rett og slett brukt det opp. Det hadde gått skår av skålene og tallerknene var full av riper.
Nå har latte kopper fra Greengate, hvite tallerkner fra søstrene Grene og bestikk fra Home and Cottage overtatt.

Taco-snurra fra Saga Form var trehvit og har fått en omgang med hvit spray-maling... Nesten som ny!


God helg!

Photobucket

11 kommentarer:

 1. Så hyggelig med slike faste tradisjoner:D det liker jeg!! Kankje vi skal innføre det her i huset også for her er vi og veldig gla i taco! Nydelig med greengate til tacoen da:) Ha en fin helg;)

  SvarSlett
 2. Det er nesten det samme her også :) Skifter litt mellom tacos og fajitas, og så er alle så fornøyde med maten. Vi var nok mange som skaffet oss tex-mex serien før, skikkelig fine de knivene med ost på, ha, ha :)
  Ønsker deg en fin, fin fredag!!
  Kjersti

  SvarSlett
 3. Den tradisjonen har vi også, og jeg kan godt gjøre det i mange år ennå hvis det er det som skal til for at ungene synes det er skikkelig "fredagsstemning"
  Jeg bruker fortsatt min sagaformserie, har du igjen noe av den i det hele tatt...? Som er helt...? og som du kanskje vil selge... ;o)))

  Ha en kjempefin tacokveld, denne uka blir det nok ikke taco på meg, jeg er på opptrening etter operasjon og får nok nøye meg med kaffe og frukt til musikken av liflige orgeltoner...takk gud for at jeg har med pc!!!

  SvarSlett
 4. Her har vi også taco-tradisjon på fredager:) Kjempepopulært hos den lille. I dag vurderer jeg riktignok å lage noe annet, for kjenner at jeg blir LITT lei når jeg spiser det hver uke! Haha:) Har du det sånn noen ganger?

  Her gjør den hjemmelagde guacomolen spesielt stor suksess og vi har som dere fast tilbehør hver gang. Kjøpte noen herlige boller fra Søstrene Grene for en tid tilbake og de er perfekte til taco:) Hmmm... Når jeg "snakker" om det får jeg faktisk lyst på likevel ;)

  Ha en herlig fredag:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 5. Kjekt med kopper og kar som kan ha mange funksjoner :) Kjenner at jeg personlig egentlig er litt glad for at Sagaform er en saga blott i småbyheimen, men guri sååå stilig vi syntes det var en gang i tiden, hehe!

  God helg!

  SvarSlett
 6. deilig med taco...(en av mine favoritter) Det blir alltid taco en av dagene i helgen:) så imorra er det duket for taco her...nesten en norsk rett dette:)) tror det iallefall er veldig vanlig i de norske hjem:) knallgod helgemat:)

  Ikveld er det duket for hjemmelaget pizza:)

  ha en riktig fin helg!! klem fra Lillan

  SvarSlett
 7. Så stilig med Greengate-koppar som tacoskåler! Taco er jo så godt! Kos dykk med herleg middag:)
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 8. Hei og takk for lampetipset!
  Ellos.no har jo masse fint, det hadde jeg helt glemt! Ha en fin kveld og kos deg med taco ;-)

  SvarSlett
 9. Her å!! Må ha taco fredag..;)
  Riktig god helg:)

  SvarSlett
 10. Hei:)
  Takk for kjempekoselig hilsen inne hos meg:)
  Mitt første besøk hos deg, så trivelig blogg du har!
  Likte veldig godt tacosnurrefatet ditt:)Kjempelekkert!
  Jeg har også levd lavkarbo i 2 år, helt genialt!

  God helg, Klem:)

  SvarSlett
 11. Så koselig blogg du har!

  Taco er deilig, og disse lattekoppene er jo som skapt for taco :) GG har mye fint... enig i det! Ser du har en hel del av de søte tingene. Jeg har nettopp startet samlingen, men jeg ser for meg at det kan gå fortere å handle inn enn jeg hadde tenkt :)

  Ønsker deg en fin fredagskveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...