beatehemsborg

lørdag 3. oktober 2009

.:Nå kommer jeg og tar deg...:.


På hytta vår står det skjønneste skapet og venter på meg... Jeg har lyst til å bytte ut det brunbeisede vitrineskapet vårt og gi dette hedersplass i stua! Det er lutet for mange år siden og jeg har lyst til å pusse det opp litt. Inni skapet er det rød orginalfarge. Den skal selvfølgelig beholdes...I det nyeste BOLIG pluss var det en gjør-det-selv reportasje om nettopp et slikt skap. Skapet er pigmentert med maling tynnet ut med vann, og denne blandingen ble svampet på skapet. Noen som har erfaring med slik teknikk?

Fra BoligPluss Nr. 10, 2009

I dag er det skikkelig høstvær hos oss. Det virker så uendelig lenge siden vi koste oss på hytta i sommer. Tenker tilbake på sommer og hyttekos med disse bildene...12 kommentarer:

 1. Hej! Tack för din fina kommentar hos mig! Vad bra att du lämnade den så att jag kunde hitta hit till din fina blogg! Kram petra

  SvarSlett
 2. Hei Beate!
  Tusen takk for hilsen. Selvfølgelig kan du linke til meg, bare koselig!
  Dette skapet deres vil sikkert bli vakkert med den teknikken vist i "Bolig Pluss". Litt uvirkelig å se vakre sommerbilder i dette gråe høstværet vi har i dag. Egentlig synes jeg det er utrolig koselig med slik innekosevær.
  Så gøy at du er pedagog du og. Det er mange av oss her i bloggverden, har jeg registrert.
  Ha en fin helg! Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 3. Å, det skapet var knallfint!

  SvarSlett
 4. Akkurat det skapet såg eg óg i bladet. Kjempelekkert. Og du er no heldig som har eit slikt. Spennande.

  Takk for ord hos meg, kjekt det, for då fann eg deg. Og dette var ein triveleg blogg. Trur eg må leggje deg til favorittlista mi.

  Eg er også pedagog, he he.
  God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 5. For et vakkert skap!! Det ma selvsagt stå på en hedersplass! Lykke til med oppussingen av det! Jeg er redd jeg ikke har noen gode tips å komme med:)

  Ha en fortsatt god helg:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 6. Hei.For et flott skap,tror nok det vil kle litt hvitmaling.Jeg så skapet du nevner,men har dessverre ingen erfaring med denne teknikken.Nydelige bilder fra hytten.Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 7. Hej!

  TAck för din fina kommentar.
  Vilken fin blogg du har!

  Vackra sommarbilder du visar, känns långt borta nu när höststormarna viner. Minnen som man lever länge på:)

  Ha det gott! Kram Lena

  SvarSlett
 8. hallå beate!!!
  vilket vackert skåp med massor av potensial!!!
  härliga sommarbilder guuuu så länge sen det känns uuuu och långt är det kvar...varmkram lotten

  SvarSlett
 9. Så herlig skap, skjønner du gleder deg til å få hjem det!!

  Klem klem

  SvarSlett
 10. Skapet er vakkert. Det må være en fryd å være eiere av en slik skatt. Jeg tror ikke jeg hadde vært i tvil om å ta det hjem å kunne glede meg over det hver eneste dag. Men så viser du de herligste bilder fra hytten og jeg skjønner jo fort at skapet passer godt der det står. Tenk om skapet kunne deles i to så kunne både hus og hytte fått hver sin del. Uansett så digger jeg skapet ditt. Klem fra Elin

  SvarSlett
 11. Det skapet kommer til å bli skikkelig fint med den teknikken! Har dessverre ingen erfaring der, men håper du finner ut av det :) Gleder meg til å se resultatet.

  Ha en fin søndag! klem

  SvarSlett
 12. Det skapet var virkelig kannlfint og kommer til å bli ndelig med den teknikken!!! Gleder meg til å se resultatet og om du får noen tips på hvordan fdu skal gjøre det:D

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...