beatehemsborg

lørdag 31. oktober 2009

.:Halloween, NEI TAKK - eller ja vel da:.


For noen år siden ble vi utsatt for et skikkelig dårlig knep på Halloween... Vi hadde glemt hele Halloween, og vi hadde ikke kjøpt noe vi kunne gi bort. Etter at noen maskekledde typer måtte gå tomhendt fra oss ble inngangspartiet vårt bomba med EGG! Fy for noe griseri! Vi oppdaget det ikke før dagen etter og vi fikk det rett og slett ikke bort. Først i sommer ble de siste sporene etter eggene borte...under maling...


Jeg har i grunn ikke vært så veldig begeistret for denne feiringen. Ut å tigge godteri - og det uten å gjøre noe for det! Kasper har ikke mast noe om det heller. Men i år, som førsteklassing, hadde han tydligvis fått med seg den store begivenheten. Han har overnattingsbesøk som også var klar for litt action på selveste Halloween! Hva gjør en stakkars mor da? Boikotte eller lage sin egen Halloween-vri ?Det ble selvfølgelig min vri... Kan jo ikke sende Kasper på skolen uten en eneste Halloween-historie... Vi startet dagen med vanlig frokost, men med løfter om flere overraskelser i løpet av dagen. Første overraskelse var sjoko-muffins i spindelvev og brus med BLOD... Fysj og fysj, men det ble veldig godt mottatt.Dagens andre overraskelse var kino med Besta. Rett før de ble hentet fikk de beskjed om å skifte og gjøre seg klare. Jubelen sto i taket da de skjønte at de skulle på kino! Wow, for en super overraskelse!Da gutta kom hjem var det selvkomponert pizza som ventet. Pølse, ost og stjerne-skinke (kuttet ut med pepperkakeform for anledningen) ble dandert på pizzaene. Tror det var kulest å lage dem... Lite plass til pizza etter alt popcornet på kino kanskje? Jeg kjøpte inn snop for at guttene kunne dele ut til de som kom på døra. Heldigvis var det mer enn kult nok å lukke opp døra for de som hadde kledd seg ut... Det var ikke masing om verken kostyme eller å få gå selv. (Hurra for det...)

Alle som ringte på hos oss i dag fikk med seg litt snadder. Men for å få det måtte de klappe for heksa som hang ute på trappa. Når man klapper foran henne lyser øynene og hun lager en skikkelig skummel latter...

Tror guttene er fornøyd med årets Halloween, selv om de ikke var rundt på dørene og sa KNAPS ELLER KNIPS som Kasper så kjekt fortalte meg at man skulle si på Halloween...

(i dag har Blogger vært helt umulig... har ikke kommet inn på min egen blogg eller noen andres... noen andre som har slitt med det samme?)
Photobucket

15 kommentarer:

 1. Det har vært skikkelig plagsomt - utrolig rastløs kone som har vandret hvileløst rundt og forsøkt å logge inn hvert 5. minutt.

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for hilsen :) Har hørt at andre har hatt trøbbel med blogger i dag, selv har jeg ikke merket noe. Bra du er inne nå da :)

  Må si jeg har litt delte følelser om Halloween, jeg også. Men går ikke an å glemme at den er i dag, nei :) Så herlige bilder her også! Fantastisk med spindelvev-muffins og den tøffe pizzaen da! Sikker på at guttene er kjempefornøyde :)

  Ha en super lørdagskveld videre. Klem

  SvarSlett
 3. Oj! Så utrulig kreativ og flink du har vore:)
  Kjekkaste Halloween eg har sett:)
  Kos dykk med kvelden;)

  SvarSlett
 4. Så flink du er til å lage istand overraskelser!! super fine muffins med super bra dekor!! du er rå flink!! og morsom brus:)) kino og hjemmelaget stjernepizza!!! GENIAL FEIRING! Helt enig med deg, jeg er heller ikke noe for denne feiringa...synes det er skikkelig teit fering som ikke har noe med norge å gjøre i det hele tatt...dette er som valentines day...kjøpepress dager!! helt teit spør du meg...men teit som jeg er så hadde jeg godis liggende til tiggerne som kom på døra...det var til og med ei som presterte å si: jeg liker ikke karameller assa! Huff synes det er frekt jeg da... men men...mulig jeg er gammeldags..

  Vi kommer nok ikke utenom denne dagen ser det ut for...sukk..:(

  Håper lørdagen din har vært flott ! vi har koset oss med deilig pai med tilbehør!! nam nam:)

  klem Lillan

  SvarSlett
 5. Du verden for en herlig blogg du har!
  Husker ikke helt hvor jeg fant deg henne... men nå blir nok linken din lagret for videre snoking fremover :)
  Høres ut som om dere har hatt en koselig Halloween Feiring! Jeg er heller ikke overstadig begeisret for at ungene i gata skal gå å trur til seg snop på dørene. Julebukk er en helt annen sak.. da synger de i alle fall for deg :)
  Har forresten hørt at andre har hatt problemer med bloggen i dag.. men selv har jeg ikke merket noen ting...

  Hilsen fra
  Husmor Dronninga

  SvarSlett
 6. Enig meg deg, Beate!! Er ingen stor fan av Halloween jeg heller!! Synes ikke noe om disse "tiggeturene" hvor ungene kommer på dørene med store bøtter eller bæreposer for å be om godteri?! Men, men ... Sånn har det nå blitt.

  Du hadde jo gjort det riktig så hyggelig for barna da:) Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 7. Ja, jeg er og enig med deg. Vi hadde ikke noe godt hjemme, men så kom jeg på at det låg en pose finsjokolade i kjøleskapet som ingen av oss liker, så da ble det det.

  Det med heksa var jo smart! Og gøy!

  Og masse gøy for Kasper. Skal huske på det når barna vokser opp.

  SvarSlett
 8. Så flink du var da og ddet hørtes jo ut som at det ble vellykket! Jeg er heller ikke helt begeistret for Halloween! Ha en flott søndag, klem

  SvarSlett
 9. Hei
  Jeg er helt enig med deg angående halloween, men når de blir større er det ikke noe å komme unna. I år fikk mine gå på en halloweenfest... og det er bedre enn å gå og sanke godis ved dørene! Her i nabolaget kommer det bare store slamper med bæreposer og jeg liker ikke den attituden!!

  ha en fin søndag...
  klem

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg =)
  Hadde som sagt problemer med blogger i går jeg og. Koselig Halloween hos deg, selv er jeg ikke så veldig begeistret for dette fenomenet, men så lenge guttungen er liten så slipper jeg unna =)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 11. En sån söt liten äggkorg och ljuvliga mix av muggar från Greengate skymtar där i bakgrunden. Härlig Haloween fika ni hade dukat fram :-) Kram Paula

  SvarSlett
 12. Fy va tröttsamt med äggen..hade nog tur som klarade mig för jag hade inte heller något godis när de kom hit!
  Låter som ni haft en riktigt mysig halloween i alla fall!
  Kram Nettan

  SvarSlett
 13. Så koseleg innlegg, og så bra at sonen din var nøgd med feiringa!
  Sjølv har eg ingen forhold til Halloween. Virkar som om det har kome meir og meir inn i Noreg berre dei siste par åra. Gjekk berre julebukk, eg, når eg var lita;)
  Ha ein flott søndag!

  SvarSlett
 14. Tenk å ha en så snill mamma som lager skikkelig halloweenopplegg med kinooverraskelse og muffins i spindelvev! Så flink du er :D Skjønner godt at han var fornøyd med dagen!

  jeg vet forresten at det er flere som sliter med blogger om dagen...

  SvarSlett
 15. Overnattingsgjesten til Kasper var VELDIG sliten men lykkelig på søndag. Han var full av inntrykk og opplevelser. I dag morres gikk skravla i ett. Han fortalt om alt han har opplevd i helga. En meget fornøyd 6åring asså :-)....Tuuuusen takk for hjelpen, det er jeg utrolig takknemmelig for, Beate. Vi hadde en aldeles fantastisk tur til Paris...Helt uforglemmelig....
  Håper du får en finfin uke...Og lykke til i barnehagen med lillesnuppa....
  Mange gode og varme klemmer fra Sissel...

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...