beatehemsborg

lørdag 10. oktober 2009

.:Plan-løs:.Lørdag morgen og ikke en eneste planlagt ting vi gjøre... Herlig! Vi er ferdige ute og huset ble gjort rent på torsdag. Selvfølgelig er det masse jeg har lyst til. Men det er lystbetont og gøy... Jeg har f. eks skapet som venter på meg på hytta og det er jeg såååå spent på. Også har jeg en avtale om å hente noe jeg har kjøpt på Finn.no. Det er jeg om mulig enda mer spent på!Og ikke minst: Jeg har blitt invitert på loftet til svigermor for å se etter skatter. Jeg må le litt av henne... Hun sa til meg i går: "Jeg tør jo ikke kaste noen ting jeg. For det du ikke liker i dag, det liker du kanskje om tre uker..." Hun kjenner meg godt!Bildene fra peishylla har jo egentlig ikke noe med mine gøy-prosjekter å gjøre... Den er mer et evighetsprosjekt! Jeg er veldig glad i peisen vår, men jeg synes det er såå vanskelig å gjøre noe ut av peishylla. Den er så grunn at det er vanskelig å plassere noe der. Jeg bytter ut støtt og stadig. Tips mottas med takk!

Photobucket

4 kommentarer:

 1. Så da løp hun ut døra for å snoke rundt på loftet til mutter'n, hente en dør som vi skal ha på veggen i stua!!!!

  SvarSlett
 2. Spennende med skattejakt og finn funn! Og synes peise hyllen din var riktig så fin jeg! Ha en fin helg. Linda

  SvarSlett
 3. Haha - så ivrig som dette har jeg aldri vært på å legge igjen en kommentar altså! Har forsøkt i over en time nå med trøblete nett! Så gøy at du har funnet en dør! Skal du "pimpe" den eller bruke den ren? Spennende å se:) Syns dere har det veldig flott hjemme altså, liker detaljene og fargene - også peisen!! Var flott slik du hadde det nå syns jeg, men deilig med en plass man kan pusle litt med og endre på stadig vekk også ;)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 4. Åå så koselig med skattejakt på loftet...sikker på at du finner noe fint da ja:))

  Har vært på Fretex i dag og kom hjem med bilen full av skatter...så "happy"

  Kos deg på lørdagskvelden, klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...