beatehemsborg

torsdag 12. november 2009

.:Den beste vaskepremien - EVER!


Ja, det er torsdag igjen... Torsdag er jo vaskedag her i heimen, og da vanker det premie til meg selv! Vanligvis kjøper jeg vaskepremien min selv, og later som om jeg blir veeeeldig overrasket når jeg mottar den etter vasken! Det er alltid kos med vaskepremie! Men i dag ble listen over vaskepremier toppet!!!! Skjønne Mette på mini-mal har fått med seg at jeg vasker etter belønnings-metoden... Tidligere i uka fikk jeg mld fra henne om at det ventet vaskepremie til meg i butikken hennes. Aldri har jeg vært kjappere med rengjøringen gitt. Ikke noen kaffepause, bloggepause, dette-er-kjedelig-pause eller dopause! Nei, altså jeg slurvet ikke altså... det er ikke gøy å motta premie hvis man ikke har gitt alt!!! Men det gikk rasende fort og som en lek i dag...Butikken til Mette er full av spennende ting. Alt fra ting Made By Mette til skjønne krus med røde prikker! Også MASSE flotte tre-leker. (hei mormor: Lotte ønsker seg treleker til bursdagen...)

Men tilbake til min premie da... Jeg fikk den skjønneste lysestaken fra Ib Laursen, og 24 små advents-lys med tall på. (neeei, jeg har ikke begynt å brenne på ener´n...) Er ikke jeg heldig? Jammen er jeg det. Det morsomme er at jeg fikk pakke i posten i dag med en annen lysestake jeg har bestilt...og det var jo storebror Ib det! Er de ikke nydelige der de står?

TUSEN TAKK Mette! Dette er den beste vaskepremien ever!

Photobucket14 kommentarer:

 1. Så fint det var med slike adventslys, et for hver dag. Flotte lysestaker også. :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig gjort!! Og for en flott vaskepremie! I går vasket jeg stuen + kjøkken og nå skal jeg snart igang med badet... finnes det noe kjedeligere? Desverre venter ingen premie, men skal nå ha en kosedag i morgen, så det får duge:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 3. Knallflott vaskepremie! Har virkelig sansen for de premiene dine! Tror faktisk jeg må begynne med slike selv jeg! Ellers må jeg si takk for mange hyggelige kommentarer på bloggen min, morsomme er de også.

  Ha en god kveld, og nyt vaskepremien!
  Klem Kari

  SvarSlett
 4. Det var inte dåligt! jag hade också städat fort om en premie väntade. Jag skulle ju införa detta men nu har jag glömt att köpa något...hmmm...Ha en fin kväll! kram alexandra

  SvarSlett
 5. Vilka fina ljus! Ojoj!!! Du är också en sån Green Gate-tokig som jag...älskar dina assietter från GG...sådana måste jag bara ha =)
  ha en skön kväll
  Kram Lotta

  SvarSlett
 6. For en herlig premie! Heldig dame du altså. Og så snill Mette. Gøy med hverdagsoverraskelser.

  Veldig koselige skilt du laget forresten. :)

  SvarSlett
 7. Kjempe-fin vaskepremie, Beate!! Og sikkert vel fortjent;)

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 8. Så söta ljusstakar.:-)
  Stina

  SvarSlett
 9. Genial ide...her i huset er det jeg som vasker:-)

  SvarSlett
 10. Ååå.. heldigen!
  Trur eg må te å gi meg sjøl ein vaskepremie eg og! Husvask e jo bare såå kjedeli..;)

  SvarSlett
 11. Har jeg hatt en slik premie liggende å vente på meg,hadde jeg nok vasket raskere enn noen gang jeg også ;)

  Herlige lysestaker og lys ;o))))

  SvarSlett
 12. åååå, så søt!! og vaskepremie var jo en genial ide! Jeg er desverre for flink til å belønne meg selv til vanlig :P

  SvarSlett
 13. Heisann, første besøk fra meg. Vaskepremie tror jeg nesten jeg må innføre her i heimen og, det er jo så kjedelig å vaske.
  Syns forresten God Jul skiltet var kjempefint :)

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 14. For en herlig vaskpepremie!! Kjempefine lysestaker!! Var jammen lurt med vaskepremie! Tror jeg må innføre noe slikt her i huset og....:)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...