beatehemsborg

onsdag 11. november 2009

.:Første skilt til julemessa er ferdig:.


Jeg fortalte i går at jeg skal selge skilt på julemessa rett ved siden av oss. I dag er første prøveskiltet ferdig, og jeg går i gang med produksjon av flere. Både juleskilt og skilt med andre sitater. Dette er så gøy. Mor er hjemme alene, kjøkkenet er bomba og jeg danser til radioen i maletøy! Herlig!!!Disse skiltene er ganske store, og er kuttet ut fra en hobbyplate. Først malte jeg med brunt rundt kantene i fronten. Deretter dro jeg over det brune med et stearinlys, slik at det ble en hinne med stearin over det brune. Så malte jeg skiltene med tre strøk hvit interiørmaling. Når det var tørt skrapte jeg forsiktig med en kniv på kantene for å få frem det brune. Teksten er overført med art medium. (endelig klarte jeg det!) Båndet er festet i to kramper som jeg dunket ned med en hammer.

"Visittkort" må man jo også ha... Jeg lagde mitt i Photoshop. Skrev det ut på Bazzill-ark og svertet kanten med litt Old-paper ink. Lett som bare det!


en liten tilståelse...KJÆRE VERDENS BESTE MANNEN MIN! Jeg har kjørt sirkelsag i garasjen... Håper du tilgir meg for å ha tukla med utstyret ditt...hi, hi...

Photobucket

23 kommentarer:

 1. Så duktig du är!! Jättefin skylt och dessutom med visitkort. Bra gjort, Beate! Så ser jag att det snöar här hos dig också tror nog att det måste göra det hos oss också snart! Ha en fin dag och dansa vidare! :-) Kram Alexandra

  SvarSlett
 2. Du er berre såååå flink!!!
  Herlig stemning her hos deg:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 3. Så flink du er!! Ble kjempefint!!

  SvarSlett
 4. Ha, ha, jeg skjønner det er flere som låner utstyr uten å spørre først. Ta det med ro, du blir tilgitt.
  Så utrolig flotte skilt! De vil jeg også lage. Hva slags hobbyplate brukte du? Det er så mange forskjellige. Hvor får du kjøpt art medium?
  Ha en deilig dag!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte skilt du lager. Ser at det er flere her som lurer på hva slags hobbyplate du bruker... fikk også lyst til å lage slike!!!
  Likte også veldig godt de brune krukkene dine som du har arvet fra din mormor - kjemesøte. Ønsker deg en fortsatt riktig fin dag. Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. hei Anette Willemine

  her er en liten forklaring:
  jeg har brukt en stor hobbyplate i furu som jeg har delt opp i passe str. I dag kjøpte jeg en list som jeg har delt opp i litt mindre biter.
  Art medium får du kjøpt på nettbutikken til Sløyd Detaljer. Har ikke funnet noen annen nettbutikk som selger det. Du burde bruke utskrift fra laserskriver. det ble veldig dårlig resultat med blekkskriver.

  husk å speilvende teksten før du skriver den ut!

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Så fine skilt. Virkelig flink du er

  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 8. Imponerende!!! Ble jo superkoselig og veldig fint :)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 9. Men åh så duktig du är!! Jättefint! Ha en fin kväll, kram Sofia

  SvarSlett
 10. Skiltene ble kjempe fine! Veldig bra at du har lagt ut "oppskriften". Ha en fin onsdags kveld.

  SvarSlett
 11. Heisann!
  Så utrolig gøy med julemarked.. jeg tror jeg må oppsøke mange i år - det gir jo den ultimate julestemningen!

  Nydelig skilt - du er flink! Høres ut som ett prosjekt i seg selv spør du meg.. men det går vel raskt når man får det litt i fingrene! Stilig med eget visittkort på! :)

  Tuklet med utstyret til mannen din du.. fniiiis.. huff, jeg er er en sånn forferdelig kofferttenker ;-D Men ja.. get the point.. sirkelsagen er nok 'his property' - kjenner til den der.. ;-D

  KLem til deg

  SvarSlett
 12. Kjempe-fine skilt, Beate! Du er super-flink!! Så deilig med slike hjemme alene-kvelder!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 13. Så fint det ble. Flink er du :) Elsker sånne kreative hjemmekvelder - gir både energi og glede. klem Vibeke

  SvarSlett
 14. Lurer på om hun har tenkt å "tukle" noe mer med "utstyret" mitt i kveld....?

  SvarSlett
 15. skikkelig flink har du vært!!! det må jeg si! dette har du teken på:)

  klem fra Lillan

  SvarSlett
 16. Olala..fine skilt! Flink du er:) Klem

  SvarSlett
 17. ååå jeg vil ha sånne knapper !!!

  men er jo helt grønn på dette da eh hehehe....jeg fant ikke noen beskrivelse på den siden?? eller er jeg helt blind hehe??

  SvarSlett
 18. Oi det var helt gresk for meg hehehehe :)

  men tusen takk for tipset vaffal;)

  SvarSlett
 19. Art medium er genialt!!!
  Kjempeflotte skilt ;)

  SvarSlett
 20. Hei.. Havnet på din side via Hilde Heimdal og tema "knapper" =) Ble litt nysgjerrig på det. Du virker som en meget kreativ og interresang(skrives det slik...hihi..) dame som jeg tror jeg vil følge. Ha en kjempefin dag, og forresten så var det tøffe skilt!!! Mvh Mona

  SvarSlett
 21. Yoohoo!!! Jeg fikk det til, det var jo bare en enkel sak med den oppskriften du ga meg. Tuuusssen takk..lykkelig jeg nå..hehe. =))

  SvarSlett
 22. Så flink du er, du kommer nok til å selge i bøtter og spann:)

  Klem, Lene

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...