beatehemsborg

mandag 30. november 2009


Hadde store planer om å ta bilder av den prikkete liftgardinen på kjøkkenet i dag...Det ble ikke noe gitt. Bilder av vinduer i mørket får jeg rett og slett ikke til. Det ser jo så koselig ut og jeg knipser i vei som den optimist jeg er... så kikker jeg på bildene også ser de så grusomme ut. Vinduet viser en salig blanding av en refleksjon av ting på kjøkkenet, sprosser og utelys... De søte tingene i vinduskarmen drukner i øgli refleksjoner faktisk!Den vanligvis så skjønne rød-prikkete liftgardinen min får en helt merkelig farge, og ser slett ikke skjønn ut på bilder! Derfor har jeg flyttet litt vindus-pynt over på kjøkkenbordet... Rett og slett fordi det er der det er best lys... (derfor er det en del bilder som er tatt akkurat her...)


I dag har jeg kjøpt det nye nummeret av Vakre Hjem og Interiør. Skal jeg være helt ærlig så er ikke behovet for interiørblader like stort lenger... Jeg tar meg selv i å prøve å klikke på bildene i bladet for å se dem større... Hi, hi - Jeg vet jeg er interiørblogger når jeg prøver å klikke på bilder i interiørblader for å forstørre dem... Det er jo detaljene som interesser meg mest!
Photobucket

15 kommentarer:

 1. Hihi, så morsomt :) Velvel - de vakre bildene av tingene på kjøkkenet er en alle tiders erstatning! Melkespann har jeg faktisk tenkt å "stjele" med meg fra mamma når jeg reiser dit i jula :) De er så tøffe!

  Stod og vurderte om jeg skulle kjøpe Vakre hjem i dag, men som deg opplever jeg et mindre behov for de bladene nå. Greit for lommeboka :)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 2. Er sikker på at liftgardinen din er veldig fin:)
  Og interiørmagasiner,klikke på bildene,haha! Det hadde vært noe å tatt patent på!
  Ha en fin kveld! Nå skal jeg "småjobbe" litt:)
  Klem, Lene

  SvarSlett
 3. Jeg har også kjøpt vakre hjem idag, skal ta det med ved sengekanten:)

  Flott og koselig blogg du hadde her:=)

  Ha en fortsatt fin kveld.

  K-J

  SvarSlett
 4. Så herleg! Er greitt innpå her når ein kan forstørre så mykje ein vil:)
  Nydelege bilete hos deg.
  Klem Anne

  SvarSlett
 5. Utrolig skjønn detaljer hos deg. Når jeg er her, så får jeg lyst å ha rød jul. SKjkønner du at jeg vingler eller? Og jeg har det akkurat som deg med de kassene... noen MÅ ha byttet ut både dine og mine ting. Husker ikke at det var så mye rart oppi der i fjor;) Jeg tror jo hvert år (eller hele tiden) at NÅ har jeg en tidløs og SUPERDUPERgod smak so mjeg aldri kommer til å bli lei av eller mislike- yeah right. :) Klem H

  SvarSlett
 6. ohhh vilka ljuvliga tomtemuggar, ursöta! önskar dig en gooo tisdag!

  varmkram lotten

  SvarSlett
 7. Kor fint det var på bordet ditt! Ikkje lett å ta fine bilder i dårleg lys! Eg ynskjer meg ny blitz i julegåve! Før i kveld sat eg og lurte på når Vakre hjem og Interiør kom :) Gleder meg til det! Eg har sagt opp 3 av 4 abbonement på div. interiørblad. Blogginga fyller behovet for slikt trur eg?

  Ha ei fin desemberveke!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 8. Så fint du har det! Köket ser superfint ut!!!!

  Kram L-L

  SvarSlett
 9. Kjempefint er det hos deg!!! Vanvittig heldig som har sånn et melkespann!!!! Ellers, tusen takk for kosleig kommentar! Alltid koselig å høre fra deg! Nå skal jeg se litt mer rundt på bloggen din, for her ser jeg at jeg har gått glipp av mye den siste uka! En gang når du gidder og har tid hadde det vært supergreit om du kunne gi meg oppskriften på hvordan man får 3 kollonner på bloggen :-) hi hi. Er ikke særlig teknisk av meg!!

  Klem Kari

  SvarSlett
 10. Hei!

  Kjenner til det der med ting som ikke vil samarbeide!! Jeg kan synes ting ser sååå fint ut og på bilder blir det bare rart:P Koselig har du det hvertfall!! Beklager at jeg ikke har vært her inne mer i det siste, men den tiden den tiden... hehe.. Får hvertfall håpe jeg får litt mer tid til blogging fremover nå som det meste er unnagjort:)

  Ha en flott uke:D

  SvarSlett
 11. Hahaha:) Jeg er også interiørblogger da gitt, magasinene blir for små og lite fleksible ;) Har diverse bilder av vinduet her i heimen også og ikke ETT pent! Så kjenner meg godt igjen i det du skriver - hmmmm - når jeg tenker meg om har jeg ikke sett så mange vindu-bilder andre steder heller ;)

  Kjempekoselig julepyntet hos deg da!!

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 12. Kjempekoselige bilder....så fint og julerødt hos deg! Har make julekopper som deg, drikker av dem hver morgen før jeg skal på jobb i desember...så koselig:) Ønsker deg en fin start på advent, stor klem

  SvarSlett
 13. Hei!
  Det er tydelig at du liker detaljene best, for det er alltid masse flotte detaljer hos deg =)
  Klem, Madeleine

  SvarSlett
 14. Vilka vackra och 'juliga' biler du visar!:-)
  Hoppas du får en fin dag!
  Kram Sofia

  SvarSlett
 15. Hej Beate!
  Vad kul du vill vara med i min utlottning! Jag håller tummarna...
  Underbar bild du har till din mail...*fniss*
  klem Susanne

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...