beatehemsborg

tirsdag 1. desember 2009

.:Kalender og prikkete julegardin:.


Det var en veldig spent gutt som åpnet første kalendergave i dag. He, he... det hele ble så komisk... Jeg (eh...nissen mener jeg) hadde kjøpt et såkalt kaleidoskop (trodde jeg da...) Kasper skjønte ikke hva det var og mor demonstrerer selvfølgelig... "Mamma, du er helt svart rundt øyet du" sier kjekken. Typisk! Jeg har tydligvis kjøpt et lure-kaleidoskop til Kasper og ender opp med å bli lurt selv... Kan vel ikke si at den første kalenderpakken slo så veldig an... Svak som jeg er... det endte med at Kasper fikk velge seg en ny pakke. Den første pakken var jo helt tydlelig en lurepakke til mamma! Neste pakke som ble pakket opp inneholdt prompe-slim (en sånn seig klump som lager prompelyd når man presser handa ned i boksen.) Rå-kult, i følge Kasper!

Jeg har vært hjemme med Loppa i dag. Hun har hatt en være-våken-med-hostekuler-og-bli-hyper-av-efedrin-NATT. Stakkars, hun var jo helt utslitt i morges. Formen har heldigvis kommet seg i løpet av dagen. Siden jeg plutselig var hjemme mens det var dagslys og til og med sol bestemte jeg meg for å knipse bilder av julegardinen min. Lettere sagt enn gjort. Jeg klagde her i går om at jeg ikke klarer å ta vindus-bilder i mørket... men jeg er visst ikke så veldig god i dagslys heller... Men her er den i allefall. OG den er faktisk veldig mye søtere i virkeligheten! Gardinen har jeg sydd selv. Stoffet er fra Panduro.


Ønsker alle en fin kveld. Jeg har i allefall planer om å køye ganske tidlig... Ja, jeg vet at det er Greys-episode i dag... den er satt på opptak!

Photobucket

17 kommentarer:

 1. Uff då! Hoste og Efedrin er vi gode på her i huset også! God bedring! Den pakken var no litt komisk å høyre om :) Slim er ein vinnar, uansett! Synes julegardinene var fine eg! Eg har også tatt bilder ved vindaua i dag, og det er ikkje enkelt!

  Ha ei god natts søvn!

  Klem E :)

  SvarSlett
 2. He he... Syns jeg ser deg med sort ring rundt øyet :D
  Koselige julegardiner.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 3. Hei hopp tilbake...
  Sååå fin header du har laget deg da - kan ikke si annet en nyyydelig stake og lys ;o), hi, hi..

  Måååå flire altså - snakk om å bli lurt da!! Men forstår da ikke at den gaven ikke falt i smak - måtte jo være hysterisk morsomt å kunne lure andre med den også....

  Håper lillesnuppa snart er frisk, og at dere får en fiiin adventsuke!

  Klememr fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Hei hei! Godt å se at det er flere som må ty til høyden for at kalendergavene skal henge trygt. Kjempe koselig kjøkkenvindu! Har nå landet her forann skjermen etter at eldste jenta har hatt fotball laget her på pizza. Barna har badet!!! hi hi Sylvia

  SvarSlett
 5. Hi hi. Måtte le litt nå jeg. Så for meg deg i en episode med Gaus, Roms og Brummendal... *smiler* (den episoden med svart ring fra kikkerten).
  Har vært gjennom noen efedrin netter i høst vi også. Ikke noe stas.. Deilig når det er tilbake til normalen!
  Flotte gardiner!!! klem Vibeke

  SvarSlett
 6. Tar meg selv i å være en smule avhengig av denne bloggen,er stadig innom,og koser meg med nye innlegg!Nydelig gardin!
  Janne

  SvarSlett
 7. Hihi...morsom kalendergave(r). Håper du ikke får flere sånne overraskelser;)Uff, hoste - ja det er vi kjent med her også, bra hun er bedre - og håper natten blir bedre i natt. Gardinen var kjempesøt og rød rykker et skritt nærmere hver gang jeg er her. Klem Heidi

  SvarSlett
 8. Virkelig oppfinnesomme kalendergaver du har vært ute og kjøpt da! Bare lurerier.. :) Hehe..
  Kjempefin gardin! Er det ikke vanskelig å sy liftgardin? Har de alt man trenger på Panduro? (Lift-systemet også?)

  SvarSlett
 9. Der var gardinen ja:) Så flott du har hengt opp pakkekalenderen!! Noe sånt skal jeg gjøre og:) Har bare ikke kommet så langt!! Gardinen var råfin!!! Og må si at jeg imponert over at du har sydd den selv!!! Hvordan i alledager har du fått til det??

  Må le av kalendergaven da.. hehe. Dumt når mor er den som blir lurt hehe.

  SvarSlett
 10. Hei snuppa!
  Ja,ser man det.. det var jo noe kjent med det stoffet ja! Er det ikke SKJØNT?? Jeg elsker fargen i det - sånn dyp fin bliglad rød :) Liften din var kanon fin - du er flink altså! Jeg syntes dette ser så avansert ut! Hmm.. får teste ut det en gang ;)
  Kjempekoselig på kjøkkenet ditt. Bildene i innlegget under var råfine - elsker gamle melkespann.. naboen har ett - og jeg har sååå lyst å spørre om de virkelig skal ha det.. står der bare helt ubrukt liksom..grrr!
  Håper lillesnupp er bedre - kjipt når de er syke!

  Herlig kalendergave.. hihihihi!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 11. Dev var virkelig SUPERFIN, den gardinen !! me like alot:)Håper lillemor er bedre i dag!!
  klem

  SvarSlett
 12. Morsomt med spennende kalendergaver :) Kan tenke meg han ble fornøyd. Gardinen var veldig søt - så flink du er som har sydd selv.God bedring til lille Lotte. Klem fra Elin

  SvarSlett
 13. Så kjempekoselig kalender du har laget!! Digget den! Enkel og fin!! Også må jeg si at du jammen har fått ett koselig julehus!! En stund siden jeg har fått vært innom nå.... Mye fint å se siden sist!

  SvarSlett
 14. For en fantastisk fin gardin- og dersom den er enda finere i virkeligheten da er jeg solgt!!! Litt annerledes julegardin- stilig:-)

  Lykke til med muffinsbaking og 1-årsdag.. her er det snart 2-årsdag så inspirasjon tas gjerne imot :-)

  klem

  SvarSlett
 15. Haha, så morsomt :) Klart den første bare var en lurepakke til mamma. Hihi. Skjønne kalendergaver!

  Og for en nydelig liftgardin! Du er flink :) Håper jenta di er frisk nå.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 16. Hei. Jeg har stemt på din kalender inne hos Anettes Hus. Slik oppdaget jeg bloggen din og nå har jeg tittet rundt her lenge. Du har det virkelig flott!!
  Fortsatt god førjulstid!

  SvarSlett
 17. hei hei!

  så fin adventskalender! he he,tror kanskje vi mødre legger gjør litt for mye ut av ting innimellom! har iallefall gjort det selv!

  ha en fortsatt fin fredagskveld!
  mvh jeanette

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...