beatehemsborg

søndag 8. november 2009

.:Huff, nå har vi blitt gamle altså....:.


Helgene er hellige for oss. Da er det familiekos og faste tradisjoner som gjelder. Men noen få ganger hender det jo at mor og far beveger seg utenfor husets fire vegger på en fredagskveld... På fredag var det fest med jobben til min mann. Nydelig Tapas og veeeldig god rødvin.... og ikke minst: kjønnskamp med hjemmelaget Beat for Beat! Du verden så gøy det er med fest, tenker jeg der og da... Helt til dagen etterpå... Det å legge seg sent - kombinert med god drikke i glasset slår oss jo helt ut jo! For noen pingler vi har blitt!!! Hele lørdag går med til å bevege seg rundt i sakte tempo, gjerne ikledd joggedress... Alle gjøremål blir enormt krevende og vi bare gleder oss til neste dag... For da er nok formen fin igjen! Eller? Føler meg jammen litt små-sliten i dag også gitt... Bra det ikke er fest mer enn noen få ganger i året!!

Mye tyder på at det blir nok en rolig dag med saft og pepperkaker her i huset....


ønsker alle en fredlig søndag!

p.s: gutta vant kjønnskampen på fredag, men jeg vet at de jukset med poengtavlene!!!!!

enda en p.s: selvfølgelig feirer vi pappa`n i huset her i dag! Barna mine er jo så heldige å ha verdens beste pappa! Pappi har fått Donkeyboy-cden og han skal få en av sine yndlingsretter i kveld: Beates THAIBIFF.

Klem til min egen flotte pappa også!


Photobucket

8 kommentarer:

 1. Hi hi...ja det er kjekt å ta seg ut litt, men jammen tar det på! Ingen ting er bedre enn å komme i joggedressen da...og bare få vimse litt rundt:) Ønsker deg en fredelig søndag! Klem

  SvarSlett
 2. he he... ja kjenner meg godt igjen her. Drikker derfor svært sjeldent for jeg blir så dårlig! Hm... der var ikke slik da jeg var yngre?? men nå!!! det er i alle fall svært sjeldent jeg er ute i festlig lag, men gud så gøy man har det :o) Ønsker deg en riktig fin søndag. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen der ja,, var på jentekveld fredag og dermed forsvinner lørdagen i ingenting.. Men kos med søndag og farsdag,da :)
  Ha en fortsatt fin søndag
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ja, man blir mer hjemmekjær med årene... (sier jeg som er 30.. hehe). Merker at det er godt å bare være hjemme og ikke gjøre noenting etter ei lang arbeidsuke. Å pakke begger og reise bort er skikkelig tiltak! Hehe..
  Du får slappe av og kose deg i dag da!

  SvarSlett
 5. bager skulle det stå ja..

  SvarSlett
 6. åhh.. så godt å høre... at det ikke bare er meg...
  Jeg gruer meg faktisk til å gå på fest... fordi jeg VET så innderlig godt hvordan dagen etter blir..hehe.. da er det nesten litt gale.. 24.. og gruer seg til fest.. Hva skjedde liksom?! Kan det ha noe med alderen å gjøre? ;)
  Men.. så synes jeg jo kanskje at det er vel så koselig å samle noen venner hjemme også da.. til en flaske eller to med vin... det pleier gå ganske fint ;)

  SvarSlett
 7. Hehehe, ja det blir vel bare hardere og hardere med fest, men enda holder jeg ut som bare det :P

  SvarSlett
 8. God kväll Beate! Jag är inte så ofta på fest jag heller längre. Det är väl därför man tar helt av när det sker! Och det behövs ju ibland för OJ så man uppskattar sitt lugna goda familjeliv! Kram Alexandra

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...