beatehemsborg

mandag 9. november 2009

.:Min mørke side:.Det har kommet mer og mer lyst interiør inn i heimen vår det siste året. Men jeg klarer ikke å slippe taket på de mørke detaljene. Jeg synes det er en herlig kontrast til det lyse, samtidig som jeg synes det blir en lun og god stemning i rommet. Kassen kjøpte jeg i en blomsterforretning for en stund siden. Tidligere har jeg hatt eføy i den, men nå trengte den en liten forandring. To grønne flasker og to skjønne hyasinter - ikke mye som skal til!
Photobucket

14 kommentarer:

 1. Veldig fint. Minner meg om at jeg skal bestille løker fra Hageglede. Glemmer det hver dag. De har 50% nå så bra priser.


  Takk skal du ha. ;)

  SvarSlett
 2. Så koselig:) Fint med litt kontraster!! Selv har jeg faktisk gått fra det helt hvite og lyse til mørkere og mer fargerikt interiør sånn generelt! Antar et sted på midten fungerer fint!? ;)

  Ha en fin dag:)

  Klem Lycheli

  SvarSlett
 3. Vakre detaljer på ditt stuebord..Ellers vil jeg si du også har en koselig blogg jeg kommer innom igjen.Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Så fint så! :-) Var ju inne på Slettvoll i helgen och det är en sådan "det är därför inte allt är vitt i mitt hem"-upplevelse! :-) Vitt är fint men jag gillar också kontrasterna. Ha en fin dag! Ska också iväg och köpa lite julblommor idag. Kram A

  SvarSlett
 5. Så koselig! Nå kom jeg på at jeg må på blomsterbutikken i dag!
  Klem A

  SvarSlett
 6. Jeg er enig med deg, det er vakkert med litt mørke kontraster til alt det hvite! Nydelig var det!!

  Ha en flott mandag :)

  Klem fra meg!

  SvarSlett
 7. Enig med deg at det er fint med litt kontraster, liker veldig godt "naturlige farger",fin kasse du har fått tak i, gøy med ting som blir nytt med små grep =)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 8. Enig med deg :) Jeg hadde alt veldig lyst og delikat - men fant ut at mørkere innslag balanserte interiøret..og siden har det blitt et mørkt pledd, noen svarte puter og lysestaker..
  Nydelige bilder! Hm..må finne noen hyasinter :)
  Kjersti

  SvarSlett
 9. Ah, nyyydelig kasse! Jeg har en slik mørk en jeg også, passer herlig inn i det lyse :)

  SvarSlett
 10. Hei, snuppa! :) Må si jeg har savnet å besøke deg også! Har gått i ett hos meg, men i kveld er det blogglesing for alle penga. Herlig :) Så mange fine innlegg du har hatt denne tida jeg har vært "borte"! GRATULERER med å ha spist bort 10 kilo. Kjempebra jobba :)

  Du har fått deg ny, fin header igjen også, ser jeg. Stilig! Og fine bilder her inne som vanlig...

  Må si jeg faller litt for kontraster jeg også. Spesielt når det er litt sånne "slitte," mørke farger. Lekkert!

  Ha en fin kveld :) Klem

  SvarSlett
 11. Vi trenger litt kontraster i hjemmene som blir bare hvitere og hvitere:) Vi må ikke ta helt av å bli "sykehushvite" hele gjengen, haha;)
  Flotte ting du viser frem!
  Ha en fin kveld!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 12. Så koselig!! Jeg klarer heller ikke helt å gi slipp på alt det mørke, men får mer og mer sansen for det værbitte treet. Den gråbrune fargen er nydelig synes jeg. Har også mørkebrune gulv så det gir ganske mye kontrast og skaper en ganske lun stemning i alt det hvite.

  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 13. Helt enig med deg, jeg har også en god del mørkebrunt interiør, og de blir i allefall ikke malt ennå....
  Det trenger ikke å være hvitt riktig alt sammen-

  SvarSlett
 14. Det var kjempe fint! Jeg liker også kontrastene mellom lyst og mørkt, og har fått veldig sansen for "natur-stilen" :) Smart og stilig med flaskene i kassen..

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...