beatehemsborg

søndag 27. desember 2009

.:Du grønne dryssende tre farvel...:.


Det er mulig at jeg er en litt utålmodig type... men altså... jeg begynner å bli lei av juletreet jeg...
Treet vår har stått i over en uke nå. Det betyr at vi pyntet det tidlig... Jeg klarte ikke å vente til lillejulaften i år! Det ble handlet inn forrige lørdag og ble pyntet samme kveld. (...og det ble veldig lekkert!!!) Ja, ja jeg vet at juletrær bør avklimatiseres og gradvis flyttes inn i hus... Jeg vet også at sånt hastverk resulterer i at treet drysser ekstra mye. Vi har derfor et slags grønt teppe på gulvet under treet. De grønne nålene er faktisk overalt! De er på badet, under sokkene, i senga til Loppa og i sofaen...

Jeg har alltid kastet ut juletreet første nyttårsdag. (kastet og kastet, sier vel mannen min nå... for jeg legger det egentlig bare ut på verandaen og der blir det liggenede gaaanske lenge)

Lurer på om jeg klarer å holde helt til første nyttårsdag denne gangen...??

Når åker ditt juletre ut?

I kveld skal vi spise noe så anti-julete som TACO! Juuuhuuuu. Det blir godt!

Photobucket

25 kommentarer:

 1. Heldigvis har ikke treet mitt begynt å drysse noe enda så jeg håper på å ha det til 1 nyttårsdag men da er det rett ut ja!!!!
  Da vil jeg og rydde ut julen og å tilbake huset mitt!! He he he...
  Ønsker deg og dine fortsatt flotte dager!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 2. Huff ja det er litt av en tålmodighets test når treet begynner å drysse..
  Vi kjøper edelgran og det er nesten irriterende for den er som regel like fin når vi hiver den ut sånn ca. 2 jan..
  Koster jo en hel hau men slipper iallfall å få nerve sammenbrudd av barnåler.
  Nei du får se hvor lenge du orker dette her. jeg hadde ikke klart det lenge..

  SvarSlett
 3. Jeg lo godt når jeg leste overskriften. Kjenner meg igjen. Fra tidligere år.

  I år er det PLAST. Og jaggumeg så deilig det er!! Måtte le av meg selv der jeg var så forsiktig da jeg la under gavene, for at det ikke skulle drysse...

  I år forsvinner treet 3. januar tenker jeg. Vi skal ha PølseFest for Voksne lørdagen, som en avslutning på jula, så det får vel være pyntet litt til det tenker jeg. ;) Og så lenge det ikke drysser kan det jo stå. :)

  Ha en god kveld!!


  Vibeke :)

  SvarSlett
 4. Huff, ja, barnåler er ikke til å spøke med, ihvertfall ikke når de kommer i mengder:)
  Tror jeg skal prøve å holde ut til etter nyttår, men så pyntet ikke vi før lillejulaften heller...

  Klem, Lene

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke juletre jeg, er ikke hjemme i jula, men jeg og mamma var så enige om at vi beholdte treet i det uendelige... :P Noen år slo det skudd og spira som bare det inne :)

  SvarSlett
 6. Jeg venter alltid til 13. dags jul, altså 6. januar. Jeg tok inn treet den 21. og pyntet det den 22. Det er en diger gran og det drikker en hel liter vann i døgnet. Jeg bruker å helle litt sukker i vannet.. da står det ganske så bra, faktisk har det ikke rydd i hele tatt! Jeg har nok aldri hatt en så fint tre som iår så jeg vil beholde det helt til den 6. januar!

  SvarSlett
 7. Foreløpig så henger barnålene fortsatt på treet, men så fort det begynner å drysse kommer irritasjonen;) Jeg håper å ha det frem til 2. januar, men da er jeg som regel lei.
  Måtte le av måten du kvitter deg med juletreet på, jeg gjør det på samme måte, til min manns store frustrasjon^^,)
  Ha en fin kveld Beate!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 8. Hei Beate!
  Jeg hadde lyst til å hive ut treet i går, enda vårt kom inn lille juleaften :) Må nok vente til 1 nyttårsdag, men da ryddes det og det er så deilig!
  Håper det går bedre med Loppa og at ingen av dere andre blir smittet!
  Kjersti

  SvarSlett
 9. He-he! :) Her går det stakkars treet ut så snart eg har stått opp første januar. Godt å få rydda opp, og vaska rundt igjen. Vår edelgran dryssa i bilen på veg heim... Hogd i nabobygda, men det har vore veldig tørt siste månedane, så det kan vel kanskje forklare tilstanden? Vi har hatt familiemiddag med svigersbesøk i dag. På menyen stod pizza :) Trur alle synes det var godt med litt sånn anti-julemat ;)

  Lykke til med du grønne, dryssande tre farvel!

  Romjulsklem frå Elin!

  SvarSlett
 10. hihi som å lese om seg selv. Vi har også et tre som drysser noe vanvittig i år....... Og vi har alt snakket om når vi skal ta det ut.


  Klem

  SvarSlett
 11. Så deilig med noe annet enn all julematen!:)
  Vårt tre får nok stå til over nyttår og har heldigvis ikke begynnt å drysse enda..:)

  SvarSlett
 12. Her har treet også begynt å drysse. Jeg synes det er koselig ennå, men tipper at det ikke står lenge over nyttår! Høres deilig ut med taco, frister ofte med noe helt annet når man han spist julemat en stund. Håper dere begynner å bli friske alle sammen også, ekstra pyton å være syk i feriene! Klem H

  SvarSlett
 13. Ha ha ha Beate! Du er ikke alene om et grønt dryssende juletre! Men kanskje ikke så rart da jeg snaut har hørt om avklimatisering!! Det er utrolig koselig å pynte til jul, men det er også fantastisk godt å ribbe bort julepynten også slik at kun de nakne vinduskarmene står tilbake..... Det vitner lisom om et nytt år med nye muligheter,- også for vinduskarmene!

  Håper du får slappet av litt og kost deg massse i jula! Stor klem fra Kari

  SvarSlett
 14. hei beate -

  og hihi...dette kjente jeg meg veldig godt igjen i...
  har akkurat stått og feid opp en halv kilo barnåler akkurat nå..det drysser og drysser - sukk...
  men 1. nyttårsdag er det takk & farvel :0)
  ønsker deg en fortsatt fin dag -
  moaklem

  SvarSlett
 15. Å, ja - den kjente jeg igjen! Tre som drysser er pyton å ha i hus. Ett år tråkket jeg i barnåler i juni...
  Kos deg med taco i kveld!

  Romjulskveld fra

  Anette Willemine

  SvarSlett
 16. hehe.. kjenner meg godt igjen- mitt tre drysser ikke engang, men er jula over så er den over ;-)

  Vårt tre er 3 meter høyt- så det er vanskelig å få det ut alene ( og ikke har vi terrasse heller så det må vel fraktes bort eller noe)- derfor forsvinner det 1 nyttårsdag... hadde det vært opp til meg hadde det blitt borte idag ;-)

  ha en vakker kveld :-)

  SvarSlett
 17. Så fint! Här kastar jag ut granen efter nyår. Det är första året som granen kan få stå kvar länge, den smälter in bra och är liten och behändig.

  Ha en god fortsättning på julen!
  Kram L-L

  SvarSlett
 18. Førjulstiden er egentlig den beste, så når julen er over er det ikke like stas med juletre, men jeg lar det stå så lenge som mulig jeg da :) Blir nok ihvertfall til over nyttår. Klem

  SvarSlett
 19. Hehe, skjønner godt du er lei av det dryssende treet....
  Hold ut til over nyttår :) :)

  Koselig blogg du har.
  Har ikke vært innom her før.

  Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 20. Hei Beate,

  Vi droppet å ha juletre i år og det er jeg glad for nå! ;) Men så klart, hvis vi feirer jul hjemme skal i ha.

  Selv skal jeg rydde vekk nisser og annet idag. Lei lei lei alle tingene...

  klem emma

  SvarSlett
 21. Ja, det är jobbigt när den börjar barra men vi har en fejk så vi tar nog inte ut den förrän till efter trettondagsafton. Gillar att mysa lite efter jul också ;-)

  kram

  SvarSlett
 22. Hei og takk for hilsen. Her har vi kunstig tre, da får det stå litt lenger siden det ikke drysser. Ha en fin nyttårshelg, klem fra meg

  SvarSlett
 23. Hei igjen,Beate! Kan huske du en gang hadde et innlegg om nye tøfler som du hadde kjøpt av ei bloggdame... noen med hvite store bomber på..De Var ekstremt fine! Hvem sin blogg var det? Fant ikke innlegget igjen...

  SvarSlett
 24. Hei Beate :o)
  Så mye flott du viser, nydelig pyntet juletre – de julekulene var kjempelekre!!! Kjente meg godt igjen i beskrivelsen når treet skal hives ut ja… hehe… Vi ble så lei av granbar som ligger overalt og bare drysser, så vi har nå hatt uekte juletre de siste 2 årene… veldig kjekt :o) det eneste jeg har er små busker eller grener av furu som pynter litt opp på trappen. Jeg ønsker deg en fortsatt fin romjul, og gleder meg til å følge bloggen din videre i 2010… Klem fra Mette

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...