Hjemmelaget Bounty-sjokolade.
"Innmaten" laget jeg før jul. Etter mye gris med dypping i
sjokolade, endte jeg med å legge de ferdige stengene med
kokosmassen i fryser`n. De gikk nemlig i oppløsning når
jeg dyppet de i sjokoladen...
I går fant jeg frem boksen fra fryser'n og bestemte meg
for å gi de en siste sjanse. Heldigvis gikk det mye bedre!
Å fytti katta de ble gode!
Dette får bli siste krampetak før det blir full skjerping
fra januar...
Oppskriften har jeg fått av en kollega. (takk Juli :)
Her er den:
50 gram smør
1/2 dl lys sirup
2 dl fløte
Dette kokes opp og skal putre i 5 minutter.
Vend inn ca 160 gram kokosmasse.
Settes kjølig
Jeg laget små stenger av massen, og endte som sagt opp
med å legge de i fryser'n slik at de var frosne når jeg
dyppet de i smeltet sjokolade.
Oppbevares i kjøleskap
Å herlighet. Det så jo bare vanvittig gode ut. Skjerpings x 100 her i gården også fra januar. Men det er i mitt hode ikke før på mandag :)
SvarSlettGod Nyttårs feiring til deg :)
Min mor lagde hjemmelaget Troika til jul i år. Det var visst mye jobb, men de ble også kjempegode! Her i huset er ikke ungene noe glad i julekakene, så vi lager heller julegodterier. Disse skal jeg jammen prøve i år!
SvarSlettRiktig godt nytt år ønskes deg og dine fra Vikersund
From start to finish, your content is simply amazing.
SvarSlettYou have a talent for making complex topics easy to understand and I always come away with valuable insights.
SvarSlettThank you for the awesome content, it’s always appreciated
SvarSlettI appreciate your creativity and the effort you put into every post. Keep up the great work!
SvarSlett