beatehemsborg

lørdag 9. januar 2016

lørdag...

En sånn dag...
Ikke så verst egentlig.
God helg!5 kommentarer:

 1. Hei: oppdaget bloggen din i kveld, og har sittet og bladd i den flere ganger nå. Du har det SÅ fint, trivelig, kreativt, spennende, flott!!!!! Elsker stua di, og fargene der.....men du må si meg hvilke farge det er på stuebordet ditt..... Du skrev at du malte det svart, men det ser blåturkis ut, og noen ganger lysegrått...:) men jeg digger det blåturkise..... Litt arti sammentreff, for jeg malte et skap i spisestua mørk blåturkis i dag......nordisk hav het fargen, og ble veldig fornøyd...så har begynt å få øynene opp for den delen av fargeskalaen......sikkert derfor jeg ble så betatt av det blåturkise stuebordet ditt.....jeg har samme farge på sofa som deg, så ble skikkelig inspirert til å male et bord i din farge:):) takk for flott blogg, deg skal jeg følge videre ja:) god helg fortsatt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei!
   For en koselig hilsen du har lagt igjen her :)
   Det bordet ja... Det har jeg malt noen ganger. Først var det hvitt, så malte jeg det i dempet sort og nå er det malt i en gråtone (Nordsjös farge "signature grey")

   :) Lykke til med maling!

   Slett
 2. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
  Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  SvarSlett
 3. Likar stilen din og dei blå, duse fargane. Takk for inspirasjon :-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...