beatehemsborg

tirsdag 25. juli 2017

ferielunsj



WOW!
Dette ble lunsjen sin det!
I dag har jeg prøvd meg på lavkarbo-lefser -
med meeeget bra resultat!

Røren består av
ca 120 gr bacon-gull (knuses i blender alene først)
en klype salt
1/2 ts bakepulver
70 gram creme-ost med hvitløk
2 ss creme fraishe
3 egg
2 dl vann

Dette blendes sammen. Røren ble litt for tykk så jeg tilsatte melk til den ble passe.
Stekes i smør i stekepanne. Stek lefsen godt før den snus i panna, ellers kan den fort falle fra hverandre i snu-prosessen.

Denne røren ble til 10 lefser (i størrelse som lapper...)



1 kommentar:

  1. This post really resonated with me. Keep up the fantastic work!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...