beatehemsborg

lørdag 5. januar 2013

prosjekt 2012



Jeg har ingen tro på nyttårsforsetter... men det betyr vel ikke at man ikke kan kan ha en plan for året som ligger ubrukt foran oss?? Min plan for 2013 er at jeg skal lage fotoalbum. (forhåpentligvis i flertall)



 Jeg er en tørrlagt scrapper med maaaaasse scrappe-utstyr liggende, men har ikke produsert stort de siste årene. Kasper har 5 fulle album, og Lotte har 4 sider... Det går jo ikke an! Derfor har jeg investert i litt nytt utstyr... hi, hi...som jeg tror og håper kan gjøre planen min gjennomførbar!



Nytt album og diverse albumsider med mange små lommer er hentet på posten i dag, og januar 2012 er påbegynt! Hurra. Denne gangen skal jeg prøve meg på litt hybrid-scrapping. Altså både tradisjonell scrapping og digital scrapping. Wish me luck!!

Note to self: ta flere bilder av familiens voksne...


Har du noen spesielle planer du håper å få gjennomført i 2013??




 

7 kommentarer:

  1. Lykke til! ♥

    Klem,
    Vicky

    SvarSlett
  2. Her har vi mål om å få malt ferdig de listene som bare blir stående umalt og annet uferdig i huset.
    Og jeg henger meg på den at vi må bli flinkere til å ta bilder av oss voksne, men også få noen til å ta bilde av oss 4 i ulike sammenhenger.
    Klem,Anette

    SvarSlett
  3. album er så kjekt... men skjønner godt at det er noe man bare skyver unna...
    jeg har lenge tenkt på å bestille fotobøker....
    eller en bloggbok kanskje?!

    lykke til med målet hvertfall:) håper det blir bra!

    klem ellemell

    SvarSlett
  4. Hei! Det høres ut som en god plan! Jeg skal fremkalle bilder! ligger 2-3 år på etterskudd ;) Jeg scrappet også mye før, men har blitt lite etter jeg startet butikken! Jeg har flere nyttårsforsetter. Et av de har jeg startet på, og det går veldig bra! Så godt med et nytt år, med nye muligheter!!!

    Klem fra Anne-Marit

    SvarSlett
  5. Høres kjent ut det med bilder og album. Eldstemann er relativt godt dokumentert, minstemann ikke i orden på den kanten. Enda:)
    Jeg er også enig i at det må bli flere bilder av oss voksne, da helst sammen med barna:)

    Ha en fin søndag!
    Klem Ninni

    SvarSlett
  6. HEi hei! Så smarte de sidene var! Jeg har også fryktelig mange bilder på samvittigheten, som bare ligger - og ikke nok med det, de ligger kun digitalt ennå :( huff, skjemmes jo... Og kjenner meg sååå igjen med det om førstemann, så det var fint å høre om flere i den båten :p hihi
    Og bilder av oss voksne det er jo nesten ikke-eksisterende! Smart note!!
    Jeg har heller ingen nyttårsforsetter, men noen planer, og den ene er å få ryddet opp i alt hobby-utstyret jeg har rundtomkring, og få unna noen bortlovede bilder jeg har sagt jeg skal male... fikk plutselig en maletørke :P

    Ha en fin søndag! klemmer, Edel

    SvarSlett
  7. En veldig god plan, synes jeg. Jeg funderer fortsatt på hva jeg skal ha som nyttårsforsett i år :)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...