beatehemsborg

lørdag 30. mars 2013

ingen påske uten...



Eggesalat!
 


 
I år er det Loppa som har laget den!
 



Loppa har brukt 6 hardkokte egg og en pk majones
Hun spicet den opp med 2 stk vårløk, 3 stk charlottløk, litt hvitløk og
en klype karri, salt og pepper.

Det er viktig med mye røring  - gjerne litt fort slik at eggene skvetter rundt.
Dette førte nok til at Loppas salat ble luftig og fin!
 



Loppa er en mester med kniven. Hun har øvd seg på både
smøring og deling av skive i barnehagen, så dette gikk som en drøm!




Det er viktig å spare litt vårløk til pynting av skiva!
Loppa danderer og gjør det fint.




"Det er klart" sier Loppa. 
Hun tar av vårløken og tar en stor jafs av skiva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 kommentarer:

  1. Ser delikat ut. Og for noen flotte bilder. Som tatt fra en kokebok.

    Jeg er ille kresen og må nok sløyfe hvitløken, men ellers tar jeg gjerne et par skiver...

    Kos dere.

    Klem Mona Christin

    SvarSlett
  2. Ser delikat ut. Og for noen flotte bilder. Som tatt fra en kokebok.

    Jeg er ille kresen og må nok sløyfe hvitløken, men ellers tar jeg gjerne et par skiver...

    Kos dere.

    Klem Mona Christin

    SvarSlett
  3. Dette ser skikkelig godt ut.
    Bra innsats av Loppa!

    SvarSlett
  4. Så knallgodt det såg ut,herlige bilder:)
    Fine påskekveld til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  5. Skal si Lotte er flink til å lage mat, dette så godt ut. Du har tatt flotte bilder. Alltid inspirerende å komme innom her hos deg, Beate.

    SvarSlett
  6. Mmmmm! Så deilig ut :)

    Påskeklem
    -Maia

    SvarSlett
  7. Yammmmiiii!! Såg veldig godt ut.
    Fine bilder.

    Ynskjer deg fine siste to påskedagar :)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg selv kan du huke av for anonym i boksen under her...