Eggesalat!
I år er det Loppa som har laget den!
Loppa har brukt 6 hardkokte egg og en pk majones
Hun spicet den opp med 2 stk vårløk, 3 stk charlottløk, litt hvitløk og
en klype karri, salt og pepper.
Det er viktig med mye røring - gjerne litt fort slik at eggene skvetter rundt.
Dette førte nok til at Loppas salat ble luftig og fin!
Loppa er en mester med kniven. Hun har øvd seg på både
smøring og deling av skive i barnehagen, så dette gikk som en drøm!
Det er viktig å spare litt vårløk til pynting av skiva!
Loppa danderer og gjør det fint.
"Det er klart" sier Loppa.
Hun tar av vårløken og tar en stor jafs av skiva.
Ser delikat ut. Og for noen flotte bilder. Som tatt fra en kokebok.
SvarSlettJeg er ille kresen og må nok sløyfe hvitløken, men ellers tar jeg gjerne et par skiver...
Kos dere.
Klem Mona Christin
Ser delikat ut. Og for noen flotte bilder. Som tatt fra en kokebok.
SvarSlettJeg er ille kresen og må nok sløyfe hvitløken, men ellers tar jeg gjerne et par skiver...
Kos dere.
Klem Mona Christin
Dette ser skikkelig godt ut.
SvarSlettBra innsats av Loppa!
Så knallgodt det såg ut,herlige bilder:)
SvarSlettFine påskekveld til deg!
Klem fra Lillian
Skal si Lotte er flink til å lage mat, dette så godt ut. Du har tatt flotte bilder. Alltid inspirerende å komme innom her hos deg, Beate.
SvarSlettMmmmm! Så deilig ut :)
SvarSlettPåskeklem
-Maia
Yammmmiiii!! Såg veldig godt ut.
SvarSlettFine bilder.
Ynskjer deg fine siste to påskedagar :)