I dag har jeg testet ut en ny oppskrift som jeg fant på en av
Wraps av bolledeig, fylt med marsipan-krem og pisket fløte.
Det kan jo ikke bli feil!
Hver wraps trykkes ut av ca 50 gr. deig. (stekte 4 stk på ett brett i ca 4 min.)
De fire første jeg laget ble alt for tykke, og jeg var på vei til å kaste dem
da ideen om å lage søt pizza dukket opp...
Jeg smurte et tynt lag med nugatti oppå bunnene (som allerede var stekt i 4 min)
Så la jeg på noen frosne bringebær. Til slutt toppet jeg med raspet marsipan, litt
hvit sjokolade og hakka pistasje-nøtter. Så stekte jeg de i nye 4 minutter.
Så et dryss med melis før servering.
Kombinasjonen av søtt og syrlig...
Halleluja sier jeg bare!
Wrapsene var også gode, men selv synes jeg pizzaene ble best.
Så var det jo litt morsomt at de ble til ved et lite uhell da!