Det er fort gjort å lage sin egen pizzasaus.
Det tar omtrent like lang tid som jeg
bruker på å lage pizzadeigen.
Utgangspunktet er en boks hermetiske tomater!
Tomatene helles i en kjele, og jeg tilsetter et par fedd hvitløk,
havsalt, pepper, fersk koriander, en halv løk i biter,
litt vann + en ss bbq saus.
havsalt, pepper, fersk koriander, en halv løk i biter,
litt vann + en ss bbq saus.
Når dette har kokt litt presser jeg det gjennom et dørslag (av stål)
Da får jeg med meg de gode smakene, og bitene ligger igjen.
Jeg ender da opp med en perfekt saus/purè med digg smak. Jeg lar
sausen avkjøles før jeg smører den utover pizzabunnen.
Til pizzadeigen bruker jeg pizza-mel (ekstra finmalt hvetemel)
Det gir perfekt resultat! Luftig og smakfull bunn Jeg liker
den litt tykk. Litt sånn american style pizza!
Så utrulig lurt:)og den pizzaen såg så god ut:)
SvarSlettØnsker deg ein fin søndag!
Klem